Ekrem Soylu CHP Bor Belediye Başkan Adayı oldu.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bor Belediye Başkan adayı açıklandı.  Emekli okul müdürlerinden Ekrem Soylu CHP Bor Belediye Başkan adayı oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyledi ve Bor CHP adayının yıllarca öğretmenlik ve okul müdürlüğü yapan Ekrem Soylu ile seçimi kazanmak için yola çıktıklarını açıkladı.

CHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi iken bu görevden ayrılarak aday olan Ekrem Soylu ile seçimleri kazanacaklarına inandıklarını söyleyen Bor CHP İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi şöyle dedi.-“ Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği herkesin malumudur. Bu süreçte halkımızın yanlışları görerek ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucu Genel Başkanı olduğu partimiz CHP’de oylarını birleştireceklerine inancımız tamdır. CHP Olarak Bor’da seçimlere iddialı hazırlanıyoruz.   Bor belediye başkanlığını adayımız Ekrem Soylu ile kazanmak için yola çıktık”dedi. Ekrem Soylu’nun 1946 yılında Bor İlçesi Badak köyünde doğduğunu ve1967 yılında Öğretmen olarak göreve başladığını söyleyen CHP Bor ilçe Başkanı Erdal Gevrekçi 2011 yılında emekli oluncaya kadar eğitim camiasında hizmet vererek yüzlerce öğrenci yetiştirdiğini ve Bor’un sorunlarını yakinen bilen yaşayan kişi olduğunu da belirtti.  Dört çocuk babası olan ve Bor’da uzun yıllar okul müdürü olarak ta görev yapmış bulunan Ekrem Soylu’ya Bor halkının gereken desteği vereceğine inandığını da söyledi.

 

 Bor CHP Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu’da yaptığı açıklamada ilçenin sorunlarını yaşayan ve bilen biri olarak çözümler üretmek adına yola çıktığını açıkladı. Bor’da yapılan hizmetlerin yetersiz olduğuna ve Bor’da başta ticari yaşam olmak üzere önemli bir gerileme sürecinin devam ettiğine dikkat çekerek kenar mahalle diye tanımlanan dar gelirlilerin yaşadığı yerlere gereken gelişim desteği sağlanmamaktadır. Yerel yönetimlerin yapması gereken çalışmalar Bor’da eksik kalmıştır. Yoksulluğun artığı kentimizde birkaç görünen yerde yapılanları yeterli görmek Bor ilçemizin tarihine haksızlık olur. Daha çok gelişim daha çok hizmeti Bor hak ediyor. Onları başaracak bilgi birikimimle bu göreve talip olduk Bor halkınızın desteği ile belediye başkanı seçilirsem yeniden Bor ilçemizi cazibe merkezi yapacağım dedi.






Editör: TE Bilişim