CHP Milletvekili adayları Gazeteci –Yazar Ömer fethi Gürer ile Doktor Sevgi Özbek, Niğde’de esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

CHP İl Başkanı Erhan Adem, İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz ile birlikte partililerin yer aldığı ziyaretlerde esnaf sorunları üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ekonomik krizin baş gösterdiği, bazı esnafların siftah yapmadan dükkan kapattığını vurgulayan CHP Adayı Gürer ve Özbek, çözüm için 1 Kasım’da CHP’yi adres gösterdi.

Gürer ziyaretlerinde sorunları bildiğini ifade ederek, bugün yaşanan sorunlardan öte Niğde ilinde dünden bugüne gelen sorunlarında var olduğunu aktardı. Niğde, Kayseri, Konya, Adana, Nevşehir ve Aksaray illeri içinde en geride kalan il olduğunu anlatan Gürer; “Ülkemizin de, ilimizin de CHP iktidarı ile sorunları çözüm bulacaktır. Bizim için hangi partiye oy verdin sorusu olmaz, bizim için Niğde’ye hizmet düşüncesi ile çalışmak vardır. Esnaf gibi üreticinin de sorunlar yaşadığını biliyoruz. Domates, patates, pancar gibi ürün üreticileri, emeklerinin karşılığını alamamaktadır. Üreten mağdur, satan mağdur, gençler işsiz, engelliler gereken destekten mahkum, öğretmenler ise atama bekliyor! Nereye gitseniz bir sorun yumağı var! Bu sorunları aşmanın yolu, 1 Kasım’da oyları CHP’de birleştirmektir” dedi.

Gürer ziyaretlerinde Niğde sevdalısı olduğunu vurgulayarak, köy köy, kasaba kasaba her yeri sorunlarına kadar bildiğini ifade ederek, hemşerilerinin destekleri ile sorunları çözeceğini, bu konu ile ilgili olarak 30 yıldır gerek yazılarıyla, gerekse çalışmalarıyla çözüme katkı sunduğunu aktardı.

 

Editör: TE Bilişim