CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü ve CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi seçim çalışmaları kapsamında Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar’ı ziyaret etti.
 
“ESNAF ODAKLI BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ”
Bor esnafının, kredi ile faaliyetine devam etmek zorunda bırakıldığına değinen CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü, esnaf odaklı belediyecilik anlayışıyla sorunlara çözüm bulacaklarını belirtti. Bengü açıklamalarında şunları söyledi: “Özellikle küçük esnafımız zorlu ekonomik koşullarda ayakta kalmaya çalışıyor. Kooperatif ve banka kredilerinin esnaflarca yoğun olarak kullanımının büyük sorunlara gebe olduğu görülmektedir. Cumhuriyet Halk Partisinin belediyecilik anlayışı ile işçimizin, esnafımızın, çiftçimizin yüzü gülecek”.
 
“İŞ YOK AŞ YOK DERT ÇOK”
CHP Bor Belediye Başkan Adayı Şenol Bengü, Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar’ı ziyaretlerinden sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Birçok işyerinin günün maliyetlerini karşılayamadığını ifaden Bengü; “Seçim çalışmalarımız kapsamında İlçe Başkanımız Erdal Gevrekçi ve parti heyetimizle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bor Belediye Başkan adaylığıma karar verme sürecinde düşündüğüm sıkıntıların kat be kat fazlasını görüyorum. Esnafımız dışarıdan göründüğünden daha büyük zorluklar yaşıyorlar. Kirasını ödeyemeyen, günlük maliyetlerini karşılayamayan esnaflarla dertleşiyoruz. Dükkanlara giren çıkan yok. İşçi çalıştıran dükkan sayısı az çünkü maaşlarını ödeyemiyorlar. Ülkede yaşanan ekonomik daralma Bor’da da yoğun şekilde hissediliyor. İş yok, aş yok ama dert çok. Dükkan kirası, vergisi, elektriği, suyu, ev masrafları, çocukların masrafları ile birleşince işin içinden çıkılamaz hal almış. Sorunlar Mart’ın sonunda yaşanacak baharla son bulacak”.

CHP BOR İLÇE BAŞKANI GEVREKÇİ: “ADAYIMIZ İLÇEMİZE BÜYÜK HİZMETLER GETİRECEK”
CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi konuşmasında; belediye başkan adayı Bengü’ye ilginin yoğun olduğunu Bor İlçesinde seçimleri kazanarak Belediye Başkanı olarak görev yapacağına inancının tam olduğunu belirtti. Gevrekçi açıklamalarında şunları söyledi: “Adayımız Şenol Bengü yaşamı mücadelelerle geçmiş kariyer sahibi başarılı bir iş adamı. Ticari faaliyetlerinde elde tecrübe ve bilgi birikimini, ikili ilişkileriyle birleştirerek Bor’a büyük katkılar sağlayacak. Özlenen ve hak ettiği değeri göremeyen ilçemize büyük hizmetler getirecek”.
Editör: TE Bilişim