İşçi Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Emekli Astsubay Z.Cem Yıldırım’ın Seçim Beyannamesinin birincisini yayınladı. 


  1. Niğde’de içtiğimiz sudaki arsenik oranından, ihaleler ve inşaatlara verilen ruhsatlara dek, halkımızın zihninde, belediyenin yaptığı her türlü hizmetle ilgili olarak, güven duygusu oluşturacağız ve oluşacak bu güven ortamını Niğde’ye kalıcı olarak yerleştireceğiz.
 
  1. Niğde Belediyesinin önünde yapımı devam eden otopark-meydan projesinden, Şadırvan’daki park düzenlemesine ve 1/1000’lik nazım imar planının yapımına kadar benzer çalışmalarda, belediye meclis üyelerinin yanında halkımızın da görüşünü alacak bir sistemi kuracağız.
 
  1. Halkımızın sorunlarını, eleştirilerini, öneri ve isteklerini doğrudan öğrenebilmek için oluşturulacak halk forumlarını, yerel yönetici, belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin de katılacağı, belediyeler açısından en önemli danışma meclisi haline getireceğiz.
 
  1. Niğde’de hem huzurlu, sağlıklı, özgür bir kent yaratacak hem de kamusal bir yaşamı inşa edeceğiz.
 
  1. Kentsel altyapı ve kamusal hizmet üretiminde taşeronlaşmayı özendiren özelleştirmeleri durduracak, özelleştirilen kamu iktisadi kuruluşlarını(KİT) yeniden inşa edecek ve belediyede çalışan tüm taşeron işçileri kadrolu yapacağız.
 
  1. Efendibey Kentsel Dönüşüm projesindeki tıkanmayı, öncelikle mahallede ikamet etmekte olan halkımızın kazanımlarına zarar vermeden çözecek ve kısa sürede hayata geçirerek örnek bir mahalle yaratacağız.
 
  1. ATA Sanayi ve Organize Sanayi Bölgesindeki kanalizasyon hatlarının tamamını öncelikle bu sanayilerdeki arıtma tesislerine, sonrasında da belediye arıtma tesisine bağlayacağız. Arıtma tesisine bağlı olmayan mahalle ve kasaba kanalizasyonlarının da direk Akkaya Barajı yerine arıtma tesisine bağlantısını sağlayacağız.
 
  1. Niğde halkına çok uzun zamandır hizmet vermiş ve bugün şehir içinde kalmış bulunan Eski Sanayi’mizi, esnafımızla birlikte, Kayseri Yolu’na taşıyacağız. Eski Sanayi bölgesini de çocuk parkı ve yeşil alana dönüştüreceğiz.



Editör: TE Bilişim