Niğde’de yaşayan Çamardılarla buluşan CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimde Çamardıların desteği ile ipi göğüsleyeceğini ifade etti.


Haber- Foto: CHP Basın Merkezi / Gökhan ÖZBEK




Yerel seçimler için son düzlüğe girilirken, CHP’li Fahri Eker çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dün Niğde’de yaşayan Çamardılılarla buluşarak görüş ve eleştirilerini aldı.

500’ü aşkın Çamardılı NESOB Murat Zeren Eğitim ve Hizmet Binası Sosyal Tesisi’nde buluşarak, siyasi temaslarda bulunuldu.

Etkinliğe Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, Niğde Milletvekili Doğan Şafak, CHP Niğde Belediye Meclis Üyeleri Mahir Kızıltan, Ali Şafak, Osman Ünal, Avukat Ferhat Bakıral, Mehmet Şafak CHP Niğde İl genel Meclis Üyesi Adayı Ercan Ecemiş ile birlikte çok sayıda Çamardılı ve partili üyeler katıldılar.

Kürsüye ilk çıkan CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, 30 Mart yerel seçimlerinde partisinin Niğde Merkez dahil olmak üzere tüm belediyelerde zafere yakın olduğunu ifade ederek, “Çamardı Niğde siyasetinde, ticaretinde ve sosyal yaşamında belirleyici olmuştur. Bu eksende tüm Çamardılı hemşerilerimizin desteklerini bekliyoruz. AKP iktidarı bu seçimde yıkılacaktır” dedi.

Eker’e Sevgi Seli…

Kürsüye çıkan CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, tüm Çamardılıları selamlayarak; “Çamardı bizim için stratejik bir öneme sahiptir. Sandıkta bize 5 meclis üyesi bir il genel meclis üyesi adayı verdiler. İl Başkanımız ve bizi en iyi şekilde temsil eden milletvekilimiz Doğan Şafak’ın Çamardılı olması bize ne kadar güçlü olduğunuzu gösteriyor. Allah izin verirse sizlerin desteği ile 30 Mart’ta zafer bizim olacaktır” dedi.

Eker konuşmasında mevcut Niğde Belediyesi’nin işlevsel çalışmadığını ifade ederek, “Türkiye’de bir Aydın ve Eskişehir Modeli vardır. İki belediye de CHP’li olmasına rağmen ikisi de devletten en fazla ödenek alan ve ödenekleri hizmete çeviren belediyedir. Bu noktada üretken belediyecilik devreye girmek zorundadır. İktidarla el ele dediler Niğde’ye katkıları yok. Ama inşallah bizler neler yapacağımızı göstereceğiz. Niğde’yi örnek ve yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz” dedi.

Şafak’tan İktidara Eleştiri…

CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ise konuşmasında iktidarı eleştirerek, yolsuzluk operasyonlarına gönderme yaparak, 30 Mart’ta milletin sandıkta iktidara tokat atacağını ifade etti. Şafak konuşmasında “yıllardır iktidar Çamardı bölgesinin Niğde’de oylarını garanti görüyor. Ama hizmet götürmüyorlar. Yolsuzluk yapan ben dahil olsam mutlaka yargılanmam gerek ama iktidar yargılanmaktan kaçıyor. Türkiye yolsuzlukla çalkanıyor ama iktidar bunları duymak istemiyor” diyerek hükümetin bir an evvel istifa etmesini istedi.

Etkinliği organize eden Çamardılı Meclis Üyelerinden Avukat Ferhat Bakıral; “Çamardılı seçmenin demokratik tercihlerinin akılcı olacağından asla şüphem yok! İktidar bu tercihin farkında olduğu için önümüze setler çıkarsa da CHP Niğde’de kazanacaktır” dedi.

Osman Ünal ise; “Çamardıların Niğde’de büyük bir örgütlü güç olduğunu ve politik tercihlerinin CHP’den yana olduğunu görüyorum. Bu eksende partimiz Çamardılı hemşerilerimizle entegrasyonu tamamlayarak 30 Mart’ta zafer kazanacaktır” dedi.

Etkinliğe katılan Çamardılılar CHP’lilere büyük bir sevgi gösterirken, Fahri Eker’e desteklerinin tam olduğunu ifade ettiler.





 

Editör: TE Bilişim