Cumhuriyet Halk Partisi hafta sonunda seçim çalışmalarına Çiftlik ve Çamardı da devam ederek coşkulu kalabalıklarla buluştu. CHP’li Şafak, ziyaretlerinde iktidarı halk şikayet ederek, “AKP Kabusu 12 Haziran’da bir daha çıkmamak üzere sandığa gömülecektir” dedi.
 
12 Haziran seçimlerine 12 gün kala CHP’de seçim heyecanı en üst seviyeye çıktı. Cuma günü Çamardı’nda miting düzenleyen CHP’liler, Cumartesi günü Çiftlik’e çıkarma yaparak binlerce seçmenle buluştu.
 
Cuma saat 11:00’de yapılan Çamardı Mitingine 2000 aşkın vatandaş katıldı. Adaylardan Doğan Şafak ve Ömer Fethi Gürer’in hazır bulunduğu mitingde halk CHP’ye sevgi gösterisinde bulundu.
 
“Açmadıkları Bir Niğde Kalesi Kaldı!”
CHP’li Şafak, halka hitaben yaptığı konuşmada; “AKP sadece halkı kandırıyor sanmıştım. Yanılmışım. AKP Niğde’de Başbakanı da kandırdı. 38 tesis açacağım diye gelen Başbakan, tesislerin tesis olmadığını istinat duvarları, ana sınıflarından başka bir şey olmadığını gördü. Üstüne üstlük daha önce hizmete giren ve ya açılan şeylerin yeniden açıldığını biz bu iktidar döneminde şahit olduk!” dedi.
 
“Çamardı’nda 1. Partiyiz!”
Şafak konuşmasında Çamardı’nın sürekli olarak iktidar partilerini desteklemesine rağmen, iktidarlar tarafından hizmet getirilmediğini ifade ederek; “Çamardı bu seçimde iktidarı destekleyecek. AK Parti’yi değil, 13 Haziran sabahı kurulacak CHP iktidarını destekleyecek! Çamardı’nın desteğiyle hem Çamardı’nda, hem de Niğde’de 1. parti olacağız” dedi.
 
Çiftlik’te Coşkulu Ziyaret
CHP’liler Cumartesi günü Çiftlik ilçe merkezine ve köy, kasabalara ziyaret etti. Yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan partililer yoğun ilgiden memnundular. CHP adayı Doğan Şafa, Çiftliklilere AKP’yi şikâyet ederek CHP’ye destek istedi. Şafak; “CHP şu an itibariyle Niğde’de 1. parti oldu. 80 bin üstü oy hedefimize her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Bize oy veren, destek olan halkımızın isteklerini mecliste karşılıksız bırakmayacağız. Hizmet getirirken, halkımıza layık yaşam koşulları sunacağız! Köylümüzün, çiftçimizin sorununu ilk 5 ayda tamamen çözeceğiz. Çünkü bizim için önce insan vardır. CHP’nin yükselişinden korkan şu an ki iktidar, bizleri yıpratma adına, çeşitli karalama kampanyalarına başladılar. Ellerinden gelenleri arkalarına koymasınlar. Nede olsa 12 gün sonra bu beladan millet tamamen kurtulacaktır” dedi.
 
“AKP Niğde’yi Unuttu, CHP Niğde’yi Kalkındıracak!”
CHP Adayı Doğan Şafak, 9 yıllık AKP iktidarında istihdam yaratılan tek bir tesisin açılmadığını ve AKP iktidara geldikten sonra Niğde’nin sürekli boşaldığını ifade ederek; “AKP iktidarlığı döneminde Niğde unutulmuşları oynadı. Bu rolü kendisine biçense AKP’dir. Biz bunlara dur demek için AKP’yi bitirmeye kararlıyız. Niğde devletten aldığı yatırım tutarını 75. sıradan 25. sıraya ilerleyecek. Böylece Niğde bölgenin en büyük şehirlerinden birisi olacak. Bunu göreceğiz. Yeter ki halkımız bize yetki versin. Çiftlik’te gördüğüm manzaranın başka bir açıklaması yok zaten. CHP Çiftlik’te de 1. parti çıkacak. Buna artık canı gönülden inanıyor ve görüyorum!” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim