Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği önceki gün yeni binasında hizmete girdi. Açılışa bir çok siyasi sima ile birlikte derneğin bursiyer öğrencileri katıldı.
 
17 Yıldır, Türkiye’nin her ilinde örgütlenen ve Kurucu Genel Başkanları Prof. Dr. Türkan Saylan’ın izinden giden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Süleyman Fethi Caddesi’nde faaliyet göstermeye başladı.
 
Şube Başkanı Suna Özmen’in açılış öncesi yaptığı konuşmada Niğde’deki faaliyetlerinden bahsederek, 750 aşkın çocuk ve gence burs verdiklerini vurguladı. Özmen konuşmasında; “Derneğimiz yıllardır, eğitim ve sosyal faaliyetleri açısından Niğde’nin önde gelen kurumları arasındadır. Tamamen bağışçılarımızın desteği ile faaliyet gösteren şubemizde yüzlerce kızımız “Baba Beni Okula Gönder” ve “Kardelen” bursları ile eğitim faaliyetlerine devam etmektedir. Bunun dışında öğrencilerimize çeşitli dönemlerde müzik, yabancı dil ve benzeri alanlarda kurs faaliyetlerine devam etmektedir” dedi.
 
Açılışa Niğde esnaf Sanatkar Odası Başkanı Fahri Eker, Garanti Bankası Müdürü Veysi Çınar, İşçi Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi yöneticileri ile birlikte çok sayıda vatandaş ve bursiyer öğrenci katıldı.
 
Protokol üyeleri yerine genç bir bursiyer kız öğrencinin kurdele kesmesi dikkat çekti. Özmen herkesi derneği katkı vermeye çağırdığı açılış, verilen kokteyl ile devam etti.
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim