Cumhuriyet Halk Partisi Niğde il örgütü ve ilçelerde yapılan bayramlaşmalar yoğun il gördü.

CHP İl Başkanı Erhan Adem, ilçe başkanları ile milletvekili adayları Ömer Fethi Gürer, Diş Hekimi Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan bayramlaşmalara katıldı.

CHP İl Genel Meclis Üyesi Rasim Yılmaz ile geçmiş dönemlerde farklı dönemlerde görev yapmış isimlerin katılması heyecan yarattı.

Bayramlaşma nedeniyle CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, milli ve dini bayramlarının önemine değinen bir konuşma yaptı. CHP’nin seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, 1 Kasım’da başaracaklarını ifade etti.

Milletvekili Adayı Ömer Fethi Gürer, parti ayrımı yapmadan, tüm hemşerilerin gösterdiği yoğun ilgi teşekkür ederek, bayram ruhuna uygun gelişen kardeşliğin ve Niğde için birliğin Niğde’nin geleceği içinde önemli bir başlangıç olduğunu söyledi.

Dr. Sevgi Özbek ve Ramazan Ertan’da yaptıkları konuşmada Niğde’nin ve ülkenin gelişiminde CHP’nin görev üstlenmesinin önemine değindiler.

Yoğun alkışlarla kesilen konuşmalardan sonra, gerçekleşen bayramlaşmanın ardından, farklı ilçelerde bayramlaşmalar devam etti. Ömer Fethi Gürer, zaman darlığı nedeniyle diğer partilere, uğrama sıkıntısı yaşadıklarını, fakat ayrımsız tüm Niğdelilerinin ve ülkemizin bayramını kutladıklarını ifade ederek son günlerde yaşanan terörü bir kez daha lanetlerken, tüm aziz şehitlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diledi.

 

 

Editör: TE Bilişim