Yaklaşık 35 yıldır Bor ilçesinde Eczacılık yapan Ayten Kevser Tengiroğlu Ak Partiden Aday Adayı olan tek Bor’lu Bayan ünvanına sahip.
 
Aday adaylık kararını verip,resmi başvurusunun ardından hızlı bir seçim çalışması için kollarını sıvayan Tengiroğlu,esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyor,parti il ve ilçe toplantılarına katılarak neden milletvekili olmak istediğini ve Niğde ve Bor için hizmet noktasında neden görev almak istediğini açıklıyor.Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Aday Adayı tanıtımı etkinliklerinde de Hanımefendi ve Ağırbaşlı tavırlarıyla dikkat çekti. Tengiroğlu katılıdğı etkinliklerde ve vatandaşlara milletvekilliği aday adaylığı hususunda yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti ; ‘’Hayalimdeki Niğde İç Anadolu’muzun en gelişmiş şehirlerinden biri olmasıdır. İnsanların sağlıklı olduğu, sanayisinin güçlendiği ve gelecek kaygısı olmayan temiz bir çevreye sahip spor alanları ve sosyal etkinliklerin daha fazla yer aldığı, eğitime daha çok önem verilen bir Niğde’yi hayal ediyorum.
Özellikle Niğde üniversitemize bu hususta yeni bölümler ve fakültelerin açılmasını istiyorum.
İnşallah 12 Haziran’da yapılacak olan seçimler ilimiz ve ülkemize mutluluk huzur ve refah dolu günler getirir.’’ Şeklinde ifade etti.


Editör: TE Bilişim