Bor MHP organizasyonu ile geçtiğimiz akşam ilçemiz Şelale Parkta “İktidara Yürüyüş Şöleni” düzenlendi. Şölene katılım da, katılanların coşkusu da hayli fazlaydı.  
 
MHP Bor'da da Niğde'de de Başa Oynuyor...
Bor MHP ilçe Teşkilatının tertip ettiği “İktidara Yürüyüş Şöleni” dün akşam ilçemiz Şelale Parkta gerçekleşti. Şölene katılanların heyecanı ve coşkusu ileri derecedeydi.
MHP Genel Merkezinden gelen sanaçılar Mustafa Aksoy’ ile Fahrettin Sönmez’in katıldığı şölen saat 20.30’de başladı.
Hüseyin Alınak; İnanıyoruz, Kazanacağız…
İktidara Yürüyüş Şöleni 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Şölende, MHP Niğde Milletvekili Adayları Hikmet Bekil, H.Hüseyin Alınak, Mahide Yaramış ve Milletvekili Mümin İnan kısa birer teşekkür konuşmaları yaptılar.
Hikmet Bekil yaptığı konuşmada 12 Haziran Genel Seçimlerine saatler kaldığını, bu güne dek evinde çoğunu çocuğunu bırakarak seçim çalışmalarına katılan ve ayrıca mitinglere katılım sağlayan annelere, bacılara, bağ bahçe işlerinden vakit ayırıp adayları yalnız bırakmayan ülkücü gençlere, ve şölene katılımlarından dolayı bütün konuklara teşekkür etti.
Mümin İnan ‘Ocak başkanlığı yaptığım dönemde daraldığımda Bor’a gelirdim’.
Niğde Milletvekili Mümin İnan’da konuşmasında Niğde’de Bor İlçesinin her zaman farklı bir yeri olduğunu ve kendisinin de Ocak başkanlığı sırasında daraldığında zaman zaman soluk almak ve moral bulmak için Bor’a geldiğini belirtti. O günden bu güne çizgisinde kırılma olmadan büyüyüp çoğalan saygıdeğer Bor halkına ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.
MHP’liler Ailece Şölendeydi…
Katılımın had safhada olduğu ve diğer miting ve toplantılarda olduğu gibi çocuk genç ve bayan sayısının yüksek olduğu gözlemlendi. Şölene gelen Borluların coşkusu görülmeye değerdi.
Bordan Niğde’ye giden partililere Niğde’de Büskevit Partisi…
Bor’daki şölenin ardından bir grup partili konvoy halinde onlarca araçla  Niğde’deki MHP Seçim bürosuna gitti. Niğde’de MHP seçim bürosu önündeki partililer araç konvoyunu alkış ve sloganlarla karşıladı.
Niğde seçim Bürosu önünde biriken vatandaşlarca ‘Devletin Başına Devlet gelecek’ sloganları atıldı
MHP’nin seçim bürosu önünde olan yüzlerce kişi seçim aracından çalan müzikle coşarak zaman zaman slogan attılar ve ikram edilen büskevit arası lokum yediler.


Haber-Fotoğraf-Video : Selim GÖKEL - Dahi GEDİK

Fotoğrafların üzerine tıklayın büyüsün, sağ ok tuşu ile ilerleyin...
Editör: TE Bilişim