Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının açıklamasının ardından,  Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Bor İlçesinde Coşku ile kutlandı.

 Haber: Yasin Bekiş

VİDEO GÖRÜNTÜSÜ SİTEMİZDE OLACAK

Bor Şehir Merkezindeki Şelale Park olarak da adlandırılan Gostivar Kardeşlik Parkında toplanan Ak Partililer Bor’da yerel seçimlerin ardından bir coşku daha yaşadı.

 

Bor’daki coşkuya,  Ak Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun,  il genel ve belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları temsilcileri ile bir çok vatandaş katıldı.

 

Toplanan kalabalığa sırasıyla, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, İl Başkanı Emrah Özdemir, Milletvekilleri Ömer Selvi, Alpaslan Kavaklıoğlu ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat konuşma yaptı.

 

BAŞKAN ERAT’TAN NACİYE OYUNU… 21 PARE TOP ATIŞI

 

Konuşmaların ardından çalan oyun havaları ile coşan partililere Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, oynadığı yöresel “Naciye” oyunu ile eşlik etti.

 

Havai fişek gösterisi yapıldıktan sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasının anısına 21 pare top atışı yapıldı.

 

Çalan yerel müzikler eşliğinde oynayan kalabalık Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasını da Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi duvarında kurulu olan dev ekrandan izledi.

 

Balkon konuşmasının ardından, araçları ile konvoy oluşturan Ak Partililer şehir turu yaparak Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesini kutladılar.

 

Editör: TE Bilişim