Cumhuriyet Halk Partisi Bor ilçe örgütü yerel seçimlerde belediye başkanlığı kadar il genel meclisinde de başarılı olmak için yoğun çalışmalarda bulunuyor.


CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi ülkemizde zor günler yaşandığını ve bugune kadar görülmemiş olaylara tanık olunduğunu belirtip geleceğin güzel olması halkımızın oylarını CHP’de toplamaları ile olacaktır”dedi.

 Geçmişte farklı partilere oy vermiş olsalar dahi bu kere oylarını CHP vereceklerin olduğuna inandığını söyleyen CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi  Bor belediye Başkan adayları Ekrem Soylu ve İl genel Meclis Üyesi adayları Abdullah Tuğrul, Ekrem Efe, Orhan Güdük,Abdulkadir Yener ile iddialı olarak seçimlere hazırlandıklarını belirtti. İl Genel Meclis üyeliği aday olan Harp-İş eski başkanı ve CHP parti yöneticisi Abdullah Tuğrul Bor ilçesinde biriken sorunların aşılması köy ve kasabalara hizmet gitmesi ve halkın sesi olacak bir oluşumun il genel meclisinde bulunması için destek beklediklerini söyledi. Ekip olarak seçimlere hazırız diyen Abdullah Tuğrul bu kere Bor’dan il genel meclisine CHP  üyelerin katılmasının ilçenin geleceği adına çok önemli olduğuna vurgu yaptı.   


Editör: TE Bilişim