Bor'da bir proje daha hayata geçiriliyor. Bor'un eksikliğini hissettiği Gençlik Merkezinin startı verilerek,gençlerin boş zamanlarını kültürel faaliyetlerle geçirmelerine imkan sunulacak.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu;''Bor ilçemize gençlik ve spor alanında önemli bir yatırım daha kazandırıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca ilçemize yapımına başlanan Gençlik Merkezinin inşası son derece hızlı bir şekilde sürüyor. Gençlerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan ve inşa edilen gençlik merkezimiz bu yılın sonunda hizmete sunulacak. Gençlerin boş zamanlarını geçirebileceği modern bir yer olması planlanan merkezde; bilgisayar odası, müzik odası, dans ve okuma salonu, plastik resim odası, çok amaçlı derslik, kütüphane yer alacak ve halk oyunları, sosyal ve sportif kurslar verilecek. Tenis kortu ve halı saha gibi alanlar da kazandırılacak. Gençlerin topluma faydalı birer birey olması için yararlı aktivitelerde bulunmaları çok önemlidir. Sayın Başbakanımız da gençlerin önünü açacak, zamanlarını verimli kullanacak çalışmalar bekliyor. Gençlik merkezimiz tamamlandığından Bor ilçemiz bu açıdan çok önemli ve faydalı bir yatırım kazanmış olacak. Memleketimize ve gençlerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.


Bor için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise ;'' Gençlik Merkezinin ihalesi  yapıldı ve akabinde inşaat çalışmaları başladı. Bor'a  yakışır, gençlerimizin boş zamanlarını çok daha iyi ve verimli geçirebileceği modern bir merkez yapıyoruz. Merkezde birçok sosyal ve sportif faaliyet olacak ve  gençlerin yeteneklerini ortaya çıkaracağız. Ayrıca merkez, gençlerin buluşabileceği bir mekan olacak. Merkezde kütüphane ve internet ağımız olacak.Özellikle ilçemizdeki gençlerimizden ve ailelerden bizlere gelen istek ve talepler,bu eksikliğin hissedildiğini gösterdi. Geleceğe yatırım yapmaktan vazgeçmeyerek, her fırsatta geleceğimiz gençlerimiz için çalışacağız. İnşallah Gençlik Merkezini Kültür, Sanat ve Sporla buluşma noktası  haline getireceğiz. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.


Editör: TE Bilişim