Geçtiğimiz hafta yapılan yerel seçimlerde Bor halkının büyük bir desteğiyle yeniden Bor Belediye Başkanlığına seçilen Sıtkı Erat,  yapılan törenle hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.




Bor Belediyesi önünde gerçekleştirilen törende Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun, parti yöneticileri, belediye  meclis ve İl genel meclis üyeleriyle  birlikte Bor halkı da büyük bir katılımla Belediye Başkanı Sıtkı Erat'a bir kez daha destek verdiler. Saat 11:00'da gerçekleştirilen tören yapılan dualarla başladı.

Daha sonra ise kesilen kurbanlarla birlikte Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ve Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat tarafından konuşmalar yapılarak Bor halkına bir kez daha teşekkür edildi. 


Beş yıl daha Bor halkı tarafından göreve seçilen Sıtkı Erat yaptığı konuşmada; "Sayın İl Başkanım, sayın ilçe başkanım, değerli parti yöneticilerimiz ve desteğini esirgemeyen Bor halkı hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Öncelikle bugün burada gerçekten çok heyecanlıyım ve duyguluyum. Hakikaten benden bu desteğinizi esirgemediğiniz için sizleri çok seviyorum. Bor halkı beni bu göreve yeniden layık gördü ve aslında omuzlarıma çok büyük bir yük yüklediniz. Beş yıl önce verdiğiniz destekler sonucunda hizmetler etmeye çalıştık ve karşınıza alnımız açık bir şekilde çıkarak sizden oy istedik ve sizde yeniden bizi bu göreve layık gördünüz. İnşallah bir beş yıl daha bu görevi alnımızın akıyla yaparak, hizmet ederek sizin karşınıza yeniden dimdik çıkmayı Cenab-ı Allah'tan diliyorum. Dedik yine diyoruz milletin dediği oldu ve dışarıdan müdahelerle bu iş olmuyor. Bizim görevimiz çalışmak Bor için daha iyi işler yapmak bunun dışında hiç bir şeyin önemi yok. Buradan şunu söylemek istiyorum. Bu beş yıllık süreçte bu verilen oyların karşılığını ödeyeceğiz. Bor'da her iki kişiden birinin oyunu aldık bu gerçekten kolay bir şey değildi. Biz bu desteğin karşılığını yeniden Bor'a vermeye çalışacağız. İl başkanımız ve Milletvekillerimiz  nezdinde seçim zamanı bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yağmurda, çamurda, kar'da bizi yanlız bırakmayan vatandaşlarımıza, Parti teşkilatıma, oy veren vermeyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra ise Sıtkı Erat, makamında tebrikleri kabul etti. 


Editör: TE Bilişim