Milliyetçi Hareket Partisi Adayları Bor’da düzenledikleri açık hava toplantısıyla Niğde’den 1. Parti çıkacaklarını ifade ettiler. MHP kurmaylarının tam kadro katıldığı Bor Mitingine 500 aşkın partili partisiz vatandaş dinleyerek MHP’ye ses verdiler.

Video Fotoğrafların altında

12 Haziran seçimlerine doğru Milliyetçi Hareket Partisi en güçlü olduğu ilçe olan Bor’da gövde gösterisi yaptı. MHP milletvekili Adayları Hikmet Bekil, Hüseyin Alınak, Mahide Yaramış’ın yanı sıra MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan, İl Başkanı Şakir Sevdi, Eski Niğde Belediye Başkanı Murat Zeren’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

İlk olarak sözü alan Mahide Yaramış; “MHP Niğde’den zaferle çıkması demek, bölünmez Türkiye’nin teminatıdır, Hedefimiz Niğde’de 3’te 3 yapmaktır” dedi.

Hüseyin Alınak, kensisinin Borlu olduğunu vurgulayarak, geçmiş dönemde Bor’un mecliste çok sayıda milletvekili ile temsil edildiğini hatırlatarak, ; “Bu dönemde Borlu bir kardeşiniz olan Hüseyin Alınak’ı meclise göndermenizi istiyorum” dedi.

Daha sonra MHP 1. Sıra Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil sözü alarak, AKP’nin Niğde’ye ve ülkeye verdiği zararları bir bir aktardı. Bekil sözlerinde ; “Niğde’nin son 9 yılda kaybettikleri ortada, Türkiye’nin son dokuz yılda kaybettikleri ortada. Niğde göç verirken, fabrikalar kapanırken, buda yetmezmiş gibi birde bölünme tehlikesi ile karşı karşıyayız. AKP iktidarı döneminde bitmiş olan terör bugün uzlaşma noktasına gelinmiş, devlet adeta teröre eslim edilmiştir. MHP iktidarlığı bu dönme oldukça kritik görevler üstlenecek, AKP’nin yıkım politikalarını bir bir rafa kaldırarak, onarım sürecine girecektir. Niğde bu süreçten hak ettiği yatırımları alacak, kalkınacaktır. AKP’ye dur diyebilecek yegane güç, geçmişte olduğu gibi bugünde Türk Milliyetçileridir. Bölgesinde Lider ülke Türkiye ülküsüyle hareket edecek olan MHP, siz Borlu hemşerilerimizin desteğiyle büyüyecek ve iktidara tek başına gelecektir” dedi.

Son olarak sözü alan MHP Niğde Milletvekili Mümin İnan coşkulu kalabalığa hitap etti. İnan heyecanlı kalabalığa meclisteki dört yıllık faaliyetlerini aktararak devam ettiği konuşmasında “Milliyetçi Hareket Partisi ülküsüyle meclise giden her milletvekili bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne sonuna kadar sahip çıkacaktır. 80 öncesi komünist emperyalistlerle bir avuç ülkücü mücadele etmişti. Şimdi milyonlar var, ve PKK’ya dur diyebebilecek en büyük güç. Bizler Apo’yu, PKK’yı bitirene kadar mücadelemize devam ediyoruz. Siz destek olun bu ülkenin bütün sorunlarını çözelim” dedi.

Konuşmalarının ardından MHP kurmayları Salı Pazarına girerek esnaf ve vatandaşla sohbet ederek destek istediler.


Fotoğraflara tıklayın büyüsün... sağ ok tuşu ile diğerlerine geçin...


Görüntü-Fotoğraf : Dahi Gedik

Editör: TE Bilişim