Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin doğalgaz dönüşüm çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirtti.
 
Selamoğlu yaptığı açıklamada; “     221.000 TL ihale bedeli ile yapımına başlanan doğalgaz dönüşüm çalışmalarının ihale bedeli Hastanemize 2009 yılında Sağlık Bakanlığından yoğun çabalarım sonucu aktarılan ve daha sonra İl Özel İdarede emanete alınan paradan karşılanmıştır.
 
         Geçen yıl 400.000 TL’nin üzerinde tutan yakıt giderlerinden bu yıl içerisinde minimum %30 tasarruf edilmesi planlanmaktadır. Bu tasarrufla sağlanacak artı ile siz değerli hemşerilerime hizmet kalitesinin yükseltilmesi için Bor Fizik Tedavi Hastanemiz çalışmalarına devam edecektir.” Şeklinde konuştu.
 
Selamoğlu açıklamasından devamında ”Bugüne kadar sağlık hizmetlerinde sağladığımız gelişmelerin bundan sonra da takipçisi olacağımı belirtir, bir vatandaşın en önemli ihtiyacı olan sağlık hizmetlerinde devrim niteliğinde çalışmalarımıza devam edeceğimizi taahhüt ederim.
 
         Bu vesileyle Bor Fizik Tedavi Hastanesinde ki doğalgaz dönüşümünün tüm hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diler, selam ve saygılarımı sunarım. Dedi
 
 
 
Editör: TE Bilişim