Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu Fen Lisesi konusunda bir açıklama yaptı.
 
Selamoğlu açıklamasında şu görüşlere yer verdi.
 
Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınan onay ile Bor Fen Lisesi, inşaatı tamamlanana kadar Atatürk Anadolu Lisesi binası bünyesinde 2 şubede toplam 52 öğrenci ile yeni öğrenim yılında kapılarını Niğdeli öğrencilerimize açıyor.
 
         2011-2012 ders yılından itibaren eğitim öğretime başlamak üzere Bor İlçemizde kendi binası tamamlanana kadar Atatürk Anadolu Lisesi binasında açılacak olan Fen Lisemizin birinci yabancı dili İngilizce olacaktır. Bor Fen Lisesi olarak adlandırılan lisemiz 2 şubede 26’şar öğrenci olmak üzere toplam 52 öğrenciye hizmet verecektir. Okulumuzda yatılı kalmak isteyen öğrencilerimiz yine binası tamamlanana kadar kız öğrenciler Şehit Nuri Pamir Lisesi pansiyonundan, erkek öğrencilerimiz ise Akın Gönen Anadolu Lisesi pansiyonlarından yararlanacaklardır.
 
         Niğdemizin 2. Fen Lisesi olarak Niğdemizde eğitim kalitesinin yükseltilmesine büyük katkı sağlayacağına inandığım Bor Fen Lisemizin Niğdeli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diler, bu vesileyle tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım.






 
Editör: TE Bilişim