CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ; “ Esnafımızın sorunlarının takipçiyiz” dedi.


 CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur beraberinde yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Yalçın, Nihat Erginer, Erdal Gevrekçi ve Hilmi Eriş ile yeni seçilen Esnaf Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar’ı ziyaret ederek başkanlığa seçilmesinden dolayı kutladı. CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur Esnaf Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifinin esnaflar için önemini bildiklerini belirterek bende esnafım. Esnaflarımızın sorunlarını bizzat yaşıyorum. Yönetim Kurulumuzda da farklı mesleklerden arkadaşlarımız var. Bugüne kadar Kooperatifte hizmet veren arkadaşlarımızda teşekkür ediyorum. Yeni seçim ile yeni bir yönetim göreve geldi. Bor ilçemiz esnafı için bu sürecinde yararlı olmasını diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi olarak esnafımızın sorunlarının takipçisiyiz. Sorunların çözümü içinde her zaman destek ve katkı vereceğiz” dedi.

 

Esnaf Sanatkârlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Muhterem Hızar ise ziyaret için teşekkür ederek yeni bir yönetimle göreve başladık. Esnafımıza faydalı olmak için yola çıktık. Kooperatifimizin yapısı ve durumu ile ilgili bilgileri değerlendiriyoruz. Amacımız birliğimizi korumak ve esnafımıza en iyi şekilde verilmesi gereken katkı ile desteği sağlamaktır. İlçemizde esnaflarımıza yapılacak hizmette her zaman yanlarında olacağız. Bor ilçemizin  sorunları da esnaflarımızın sıkıntı ve dertleri de  görev süremizce çözmeye çalışacağımız konuşlar olacaktır” dedi.

 

 Ziyarete katılan Erdal Gevrekçi, Hilmi Eriş, Hüseyin Yalçın,Nihat Erginer ’da yeni göreve seçilen başkan ve yönetime başarı dileklerini ilettiler.



Editör: TE Bilişim