Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bor İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programında, CHP Niğde Milletvekili DoğanŞafak, CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, İl Yönetim Üyeleri, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, İlçe Yönetim Üyeleri, Kemerhisar ve Bahçeli Belde Yönetim Üyeleri, Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Araştırmacı Yazar Ömer Fethi Gürer, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

CHP Bor İlçe Başkanlığı binasında Ramazan Bayramı 2.Günü saat: 11.00’de gerçekleştirilen bayramlaşma törenine ayrıca, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, Yönetim Üyeleri, Niğde Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Fahri Eker ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bor esnafları,Bor mahalle muhtarları ve vatandaşlar bayram ziyaretlerinde bulundular.


CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak bütün vatandaşların Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, bayramın barışa, kardeşliği, huzura vesile olmasını temenni etti.


CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Çopur konuşmasında; “Bor CHP olarak, AK Parti Bor İlçe Başkanlığı, MHP Bor İlçe Başkanlığı Bayram ziyaretlerinde bulunmanın gururunu paylaşıyoruz. Ziyaretlerimiz de yine dini vecibelerimizi de yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bizler varsa kişilerin aralarında ki küslük ve dargınlıklarının giderilmesini istiyoruz. Bor ilçemizin çıkarları bizler için öncelikli değer, ortak paydamızda savunulması ve yerine getirilmesinde her türlü katılıma hazırız. Bizim sevdamız Memleket sevdası, Bor sevdasıdır. Bu bayramı inşallah halkımızla birlikte yaşatacağımıza inanıyoruz.” Dedi.


Çopur; konuşmasının devamın da ise, “ Bu kadar güzel, bu kadar aydınlık yüzü bir arada gördüğüm zaman inanın enerji topluyor ve mutlu oluyorum. Her şeye rağmen, inatla bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Hem dini bayramlarımızı hem ulusal bayramlarımızı aynı coşku ile tabii ki farklı duygularla kutlamaya devam edeceğiz. Gerçek bayramın ne zaman olduğunu, ne zaman geleceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Gelecek sizin ellerinizdedir. Sizin birlikteliğinizdedir. Sizin bir cephe olarak bir araya gelmenizdir ve bu cephenin en yakın mevzisiyse 30 Mart 2014 yerel seçimleridir. Ben asıl bayramın 30 Mart 2014’de olacağına inanıyor, bu bayramı yaratacak olanların da sizler olduğunu biliyorum. Hep söylüyoruz. İnşallah 2014 de birinci adımını, 2015’de yaşayacağımız genel seçimlerle de ikinci adımını atarak bu ülkenin iktidarını CHP elde edecektir ve ülkenin nasıl yönetildiğini ülke halkı çok daha iyi bir şekilde görecektir. Halkımızın bayramını kutluyorum” ifadelerini kutladı.










Editör: TE Bilişim