Cumhuriyet Halk Partisi Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri Aynur Kıvrakdal, Nazife Yazar, Erdal Gevrekçi, Hilmi Eriç, Ekrem Soylu, Nihat Erginer ile Bor Şoförler Odası ziyaret ederek Başkan Durmuş Cengiz ile görüştüler.


 Bor CHP ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ilçe kongresini yaptıktan sonra çok sayıda ziyaretçinin yönetime ziyarette bulunarak kutladığına dikkat çekerek “bizde yeni yönetimimiz ile hem bizleri kongrede hem yerimizde ziyarette bulunan kurum kuruluşlarımıza hem teşekkür, hem de karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Daha öncede odalarımıza ziyaretlerimiz olmuştu. Bize ilettikleri sorunları üst kurullarımıza iletiyoruz. Çözüm için CHP olarak her türlü katkı ve desteği veriyoruz” dedi.  Hacı Mustafa Çopur gerek yolcu, gerek yük taşıma işi ile ekmeğini kazanan şoförlerin sorunlarını bildiklerini ve bunların çözümü içinde gerekli çabayı göstereceklerini ifade ederek mazot ve benzine gelen zamların şoförlerin belini büktüğünü söyledi.


Bor Şoförler Odası Başkanı Durmuş Cengiz’de yaptığı konuşmada sorunların çözümünde işbirliği içinde olunmasının, sorunların giderilmesinde önemli olduğunu söyledi. Başkan Cengiz, Şoför esnafının çok yönlü sorunlarının bulunduğunu, farklı ortamlarda sorunlarını anlattıklarını, bir an önce şoförlerin sorunlarına çözüm getirilmesi gerektiğini ifade etti. Taşıma belgesi sorunlarından, mazota benzine değin yaşadıkları sıkıntıları da anlatan Oda Başkanı Durmuş Cengiz çok çalışıp çok fedakârlık yaparak bizim işimiz yapılıyor, o nedenle bizlerin sıkıntılarımıza her kesimin eğilerek çözüme katkı vermesi bizi mutlu eder” dedi.





Editör: TE Bilişim