Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat,  Ak Parti Niğde Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.



 
Bir Süre önce yapılan Ak Parti Niğde Gençlik Kolları Kongresinde Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mehmet Kirazcıyı ve gençlik kolları teşkilatını  Ak Parti Bor İlçe Başkanı Yavuz Ergun ile ziyaret eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Mehmet Kirazcı ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

2002 yılında AK Parti etrafında toplanan halkın yeni bir sayfa açtığını söyleyen Başkan Erat,. Siyaset ve yerel yönetimlerdeki tecrübelerini gençlerle paylaşarak ‘’Siyasetçi bu günü yönetir, geleceği inşa eder. Geleceğe sahip çıkacak olanlar ise gençlerdir’’ ifadesini kullandı. Başkan Erat, “'Gençlere en fazla değer, AK Parti döneminde verilmiştir. Seçilme yaşının 25'e düşürülmesiyle, gençlerin önü açılmıştır. Bizde bu gençlerimizin siyaset yapmasından ve halka hizmet etmelerinden dolayı son derece memnunuz. Gençler bizim için çok önemli. Gençlerin yapacağı çalışmaları sinerjiyi ortaya çıkarmalıyız. Avrupa’nın en genç nüfusu bizim ülkemizde o halde bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Yapılacak her projede gençlere önem vermeliyiz hatta gençleri yapılacak olan projeler içinde düşünmeliyiz. Yeni seçilen Niğde Gençlik Kolları Başkanımız Mehmet Kirazcı, yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

AK Parti Niğde Gençlik  Kolları Başkanı Mehmet Kirazcı  ile yönetim kurulundaki genç partililer, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı  aralarında görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Başkan Sıtkı Erat ile tek tek tanışan gençler, üstlendikleri görevleri ve yapacakları projeleri de aktardı. Partili gençlerle siyaset ve belediyecilikteki tecrübelerini paylaşan Başkan Sıtkı Erat , iyi bir siyasetçinin vasıflarını; ‘Geniş bilgi ve görgü, sosyallik, olgunluk, enerji, tutarlılık, organizasyon kabiliyeti’ olarak sıraladı. Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, ‘’Yönetmeye talipsek, önce kendimizi yöneteceğiz. Ahlaklı, çalışkan, cesur, hakperest ve donanımlı bireyler olacağız. Her yatırımın geleceğe bakan bir yüzü vardır’’ ifadesini kullandı.






Editör: TE Bilişim