Milliyetçi Hareket Partisi Bor İlçe Başkanlığı Dünya Türklüğünün Başbuğu Alparslan Türkeş’in 14. Ölüm yılı münasebetiyle yemekli Mevlit organizasyonu düzenledi.
3 Nisan 2011 akşamı saat: 19.30 da Bor ilçesi Keçeciler Düğün salonunda tertip edilen yemekli mevlit etkinliğine başta partililer olmak üzere vatandaşlar katıldı.
Programa Niğde MHP İl-İlçe Başkanları, Niğde milletvekili aday adaylarından, Hikmet Bekil, Ahmet Özbek, Hüseyin Alınak, Yusuf Aydın, İ. Cezmi Birer, Mahide Yaramış, Mahmut Eroğlu ve İbrahim Ballı bulundular. Mhp il genel meclisi üyeleri, Belediye meclis üyeleri, ilçe ve belde yöneticileri, ile birlikte partili partisiz vatandaşlar katıldı.
Yaklaşık 750 kişinin katıldığı toplantıda Alparslan Türkeş’in hayatı ve faaliyetlerinin anlatıldığı slayt gösterisinin izlenmesi sırasında duygulu anlar yaşandı.
Programda bir teşekkür konuşması yapan, MHP Bor İlçe Başkanı Mustafa Tecimer Türk Dünyasının lideri, merhum Başbuğumuzun  yüreğimizdeki ve Türk siyaset sahnesindeki yeri asla dolmayacaktır. Başbuğumuz her fırsatta milli birlik ve beraberliğimizi vurgulamıştı bu gün burada bu kalabalığı görünce Başbuğ’umuzun mesajının alınmış olduğunu görmek bizleri sevindirdi. Bizlere bu kutlu davayı bırakan, bilge lider Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve onun şahsında tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun”dedi ve Mevlid-i şerife iştirak edenleri ve emeği geçenlere teşekkür etti.
İlçe Başkanı Tecimer’den sonra kürsüye gelen MHP Niğde İl Başkanı Şakir Sevdi, Alparslan Türkeş’in hayatından ve kişiliğinden örnekler vererek yaptığı konuşmada“’Alparslan Türkeş’in hayattayken bu ülke için yapmak istedikleri, yaptıkları ve ülkemiz adına tesbitleri birer birer gerçekleşmektedir. O’nun büyüklüğü bugün daha da iyi anlaşılmaktadır ve her geçen daha çok özlemekteyiz’’ dedi.
Yemek sırasında Türkeş’in hayatını ve fikirlerini anlatan slayt gösterisi sunuldu. Yemeğin ardından Mevlit okundu ve dualar edildi.
Keçeciler düğün salonundaki etkiliğin ardından parti yöneticileri ve partili vatandaşlar ile Mhp Bor İlçe Teşkilatı binasına geçildi. Bir süre aday adayları ve partililer sohbet ettiler.
Haber : Selim Gökel
Fotoğraflar :  Dahi Gedik - Yusuf Gökdemir

Editör: TE Bilişim