CHP İlçe Başkanı Hacı Çopur’un gündeme getirdiği yol sökülüyor.

 

 Bor Altunhisar arasında genel seçimlerden önce inşasına başlanan ve hızla ilerleyen yol seçim sonrası yapımı durdu. Bir buçuk yıl ara verilen yol yapımı bu kere tüm yolun sökülmesi ile ilginç boyuta erdi. CHP ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur son aylarda yol ile ilgili açıklamalarda bulunmuş ve bu yolun neden yapılmadığını sormuştu. Yol inşaatı yarım iken bu kere yapılanında sökülmesi kafaları iyice karıştırdı.

 

24 Dönem Niğde Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer’de yol olayının her yönü ile kamuoyunun bilginine sunulmasını istedi. Yazar Ömer Fethi Gürer şöyle dedi. “Altunhisar-Bor arasında yapılması hususunda çok sayıda yazı yazdım. Yol yapımına genel seçimlerden önce başlandı ve 20 km yol seçim yatırımı olarak hızla yapılmaya başladı. Seçim sonrası ise yolda yapım durdu. Aylarca yapılmayan yol bu hafta başlayan söküm çalışması ile ilginç bir duruma geldi. Kasaba köy bağlantıları da düzensiz olması vatandaşların mağdur olmalarına de neden oluyor. Bu yol akıbeti bir an önce belli olmalı ve yapımı sağlanmalıdır. Otoban yapımında sağlanan ilerleme Altunhisar- Bor arası hüsrana dönmesi düşündürücüdür. Özellikle yaz boyunca kullanımı artan bu yolun bir an önce yapılması doğru olandır. Seçim yatırımı olarak başlamış olsa da gerekli ve ihtiyaç olan bir hizmet olarak bir an önce bitmesi beklenti idi. Ne var ki binlerce hemşerimizin kullandığı yolda herkesin gözleri önünde yol önce yarım kaldı sonra da sökülmeye başladı. Yurttaş olarak yol ile ilgili bir açıklama kamuoyuna yapılmalı ve ne kadar para harcandı ne kadar para sokağa atıldı. Bu işte kimin kusuru var herkes görmeli ve bilmelidir.Kamuoyu bu konuda açıklama beklemektedir” dedi.

 

Altunhisar- Bor yolu ile ilgili CHP Bor İlçe  Başkanı Hacı Mustafa Çopur’da daha önce yaptığı açıklamalarda yolun bir an önce tamamlanmasını istemişti. Son durumda yapılan yolunda sökülmeye başlanması ne oluyor sorularını artırdı. Konuyla ilgili bir açıklamanın yetkililerce yapılması bekleniyor.






Bor CHP ’den Altunhisar Yolu İsyanı TIKLAYIN















Editör: TE Bilişim