Bor Esnaf Kooperatif  seçiminin yansımaları devam ediyor.

 

Ocak ayında yapılan Ak Parti 4. Olağan Kongresinde asil listeden yönetim kurulunda yer alan A. Latif Tuğrul  Ak Parti  yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

 

Bu gün noter aracılığı ile istifasını bildiren A. Latif Tuğrul geçtiğimiz hafta sonu yapılan Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi  genel Kurulunda tekrar aday olmuş ancak seçilememişti.

 

Edindiğimiz bilgiye göre; A.Latif Tuğrul’un Ak Parti yönetim kurulu üyeliğinden istifasında geçtiğimiz hafta sonu yapılan Bor Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu seçiminde partizanlık yapıldığı, kendisinin Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olması ve değişik kesimlerden bir liste oluşturmasına rağmen Ak Parti ve ileri gelenlerinin  diğer aday Muhterem Hızar lehine bariz ve açıktan destek vermesi, Esnaf Kooperatifinin  siyasete alet edilmesi gibi konuların etkili olduğu tahmin ediliyor.

 

Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulun yansımalarının ve kırılmalarının  farklı mecralarda da   devam edeceği izlenimini edindik.



BOR ESNAF VE KEFALET KOOPERATİFİ SEÇİMİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYIN


 AK PARTİ BOR İLÇE 4. OLAĞAN KONGRE HABERİMİZ İÇİN   TIKLAYIN...



Editör: TE Bilişim