AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı çok sayıda AK Partili seçim bürosunda coşkuyla karşıladı.




Seçim kampanyasını hızlı bir şekilde devam ettiren AK Parti Belediye Başkan Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan çalışmaları arasında seçim iletişim merkezini de ziyaret etti. Seçim İletişim Merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen Faruk Akdoğan'ı çok sayıda seçmen sloganlar eşliğinde karşıladı. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşması sık sık destek sloganlarıyla kesildi.


Aramıza katılan çok sayıda kardeşimiz var

Seçim bürosu önünde konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar yer var dedik. Bizim gönlümüz herkese açık dedik. Bu gün gördüğümüz geldiğimiz noktada aramıza katılan çok sayıda kardeşimiz var. Herkese teşekkür ediyorum. Nasıl 5 yıldır sizin hizmetkarınız olmuşsam, 30 Marttan sonra da  sizin hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz. Sizlere can feda. Sizlere ne yapsak az. Sizin için ne kadar çalışsak az. Sizler ve Niğde'miz her şeyin en iyisine layık. Hizmetin en iyisine layık. Her güzelliğin en iyisine layık. Coşkunuzdan dolayı kutluyorum, hepinize teşekkür ediyorum" dedi.


Bu zafer, bu başarı sizin başarınız olacak

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Çıktığımız bu yolu kazasız belasız 30 Mart zaferiyle hep beraber sonuçlandıracağız. Bu zafer, bu başarı sizin başarınız olacak. Siz olmasanız biz olmayız. Siz olmasanız biz hiç bir şey yapamayız. Her şey sizin için. Tüm başarı sizin için. Başaran da yine sizlersiniz. Sadece biz üzerimize biçilen rolü yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizde bu heyecan olduğu müddetçe bizlere de hizmetkar olmak yakışır değerli kardeşlerim. Biz de sizin hizmetkarınız olacağız. Biz de Niğde'mizin hizmetkarı olacağız. Nasıl 5 yılda düşünülenin, arzu edilenin üzerinde bir hizmet yapmışsak, önümüzdeki 5 yılda da yine Niğde'mizde tarih yazarak yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Niğde'mize  sevdalıyız

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bu heyecan sizde olduğu müddetçe biz heyecanımızı asla kaybetmeyiz. Bu iş bir heyecan meselesi, bu iş bir aşk meselesi. Bir sevda meselesi. Biz hizmet sevdalısıyız. Şehrimize sevdalıyız, insanımıza sevdalıyız, Niğde'mize sevdalıyız. Bu sevda uğruna bizim üstümüze düşen görev  çalışmak, çalışmak, çalışmak ve başarmak. Hep Beraber çalışacağız, hep beraber başaracağız. Hem seçimden önce hem de seçimden sonra. Bu başarı sizin, Niğde'mizin, Niğde'de yaşayan tüm insanımızın olacak. Hepinizi bağrımıza basıyoruz. Bu kapı herkese açık olan bir kapı. Hep birbirimizi seveceğiz, birbirimizi kucaklayacağız, birbirimize saygı duyacağız" dedi.

Tahriklere ve taşkınlığa meydan vermeyeceğiz

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Tüm teşkilatlarımızla, Kadın Kollarıyla, Gençlik Kollarıyla, Seçim Koordinasyon Merkezinde çalışan, Seçim Büromuzda çalışan tüm kardeşlerimiz birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamıza devam edeceğiz. Yolumuza devam edeceğiz. Seçim süresince taşkınlığa meydan vermeyeceğiz. Tahriklere kapılmayacağız. Biz ne dediğimizi, ne yaptığımızı biliyoruz. Bu bakımdan Niğde'mizin menfaati için, insanımızın menfaati için bu dönem de sandıkları 30 Martta patlatarak, netice zafer, başarı sizlerin olacak" şeklinde konuştu.



Editör: TE Bilişim