Yerel Seçimler ve yönetimlere farklı bir bakış açısı ile Niğde’nin ve Kemerhisar’ın alışa gelmiş siyasetinden uzak bir siyaset gerçekleştiren CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı’nın tanıtımının yapıldığı toplandı önceki gün Kemerhisar Belediye Düğün salonunda gerçekleştirildi.



Video Fotoğraf: Erdal GÜÇER

CHP Kemerhisar Belde Başkanlığının organizasyonuyla gerçekleşen tanıtım toplantısına, CHP YDK Üyesi Mümin Akgül, CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan, Kızıla Belediye Başkanı İbrahim Gülümser, Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, Bor Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu,   CHP Belediye Meclis üyeleri ve adayları, ADD Başkanı ve Diş Hekimleri odası Niğde Temsilcisi Sevgi Özbek, NESOB Başkan Vekili Erdoğan Aykin, CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fahri Eker, Mahalli sanatçılar ve yaklaşık 900 Kemerhisarlı katıldı.

 

Programın başında CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı’nın aday olmadan önce yapmış olduğu faaliyetleri anlatan sinevizyon gösterisi yapıldı. Daha sonra Beytullah Kirazcı salonu dolduran vatandaşları selamlayarak, Kemerhisarımızı değiştirirken ve dönüştürürken ülkemizede ışık olacağız diyerek 21. Yüzyıla yakışır bir Kemerhisar’ı yeniden inşa edeceğini belirtti.

 

ÖNSEÇİM ADAYLARIYLA BİRLİK MESAJI

Kirazcı, Bu mücadelede yola çıkmadan önce ön seçimde aday adayı olan yoldaşları Cahit Özmen, Ali Kaf, Avni Kuzucu, H. Hüseyin Kum kucaklaştı. Hazırlanan Sinevizyon gösterisi eşliğinde projelerini anlatan Kirazcı, Yönetim anlamında farklı bir anlayış sergileyerek, seçilecek olan Meclis üyelerinin sadece toplantılara katılmayarak alacakları görevleri de Kemerhisar’lı seçmenlere aktardı. Kemerhisar’da CHP Belediye Meclis Üyelerinin de ön seçimle geldiğine vurgu yaparak çalışmalarını kendi sorumlulukları dâhilinde gerçekleştireceklerini belirtti. Belediye yönetiminde kendisine yardımcı olacak Belediye Meclis Üyeleri Servet Demirci, Abbas Savaş, Halil İbrahim Emen, Belgin Oğran Toktaş, Hamay Selçuk, Mehmet Uzkafalı, Mahir Şahin, Dürdane Eker ve Şefik Ecer’i de tanıtarak alacakları görevleri seçmenleri ile paylaştı.

Yönetime halkın katılımının vurgulandığı aday ve proje tanıtım toplantısında birçok proje tanıtıldı.

Okay ve Ahmet için bir ev yapımını kendi bütçesinden karşılayacağını belirten Kirazcı; Kemerhisar için Revizyon İmar Planı, Çevre yolu, Küçük Sanayi sitesi, Sağlık taramaları, bilgilendirme toplantıları, Alkol ve sigaraya karşı mücadele, spor tesislerinin kurulması, belde evleri, kapalı sistem sulama, hayvanat bahçesi, Soğuk hava deposu, hal, kantar, Girişimci kadınlar için Pazar kurulması, yöresel ürünlerin pazarlanacağı bir market kurulması, yerel sanatçıların desteklenmesi, radyo istasyonu kurulması, sosyal içerikli geziler, Niğde’nin en modern ve çok amaçlı düğün salonu, butik oteller, film çekimini teşvik etme, çalıştaylar, birkaç güne yayılacak festivaller ve konferaslar ve Kemerhisar Hamamının faaliyete geçirilerek Hamam Turizmine açılacağı gibi birçok projeyi anlattı.

 

NİĞDE’NİN GÖZLEM EVİ KEMERHİSAR’A KURULACAK

Farkındalık yaratma ve yerli ve yabancı turistleriKemerhisar’a çekmek amaçlı projelerini anlatan Kirazcı’nın en önemli projelerinden biri “Gözlem Evi” projesi oldu. Öğrencilerin, gençlerin ve kendini genç hisseden herkesin ilgisini çeken uzayı yapılacak olan gözlem evi ile vatandaşların Kemerhisar’dan izleme fırsatı bulacağını belirtti.

 

KEMERHİSAR İÇMECELERİ ŞİFA DAĞITMAYA DEVAM EDECEK

Ya kaderimize razı olacağız ya da kaderimizi yazacağız diyerek ellerinde belge olduğunu vurgulayan CHP Kemerhisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Kirazcı, “İçmeceler mevkiinde bulunan bir başka kaynakta insan sağlığına zarar vermeyecek bir kaynağın olduğunu belirterek bu suyu içmeceler mevkiine taşıyacağız ve içmecelerimiz siz değerli Kemerhisarlılar ve çevre illerden gelecek olan vatandaşlarımıza şifa dağıtmaya devam edecek” diye konuştu.

 

Kemerhisar’ın kanayan yarasının turizm konusu olduğu söyleyerek, “Kemerhisar Belediyesi’nin kazı yapan ekipten kira aldığını biliyoruz. Bu zihniyetle turizmin ne olacağını siz tahmin edebilirsiniz. Bizim hayalimiz çok büyük.  Hayali olmayanın gerçeği olmaz, gerçeği olmayanın geleceği olmaz. Hep birlikte hayal ettik olacak” diyerek hayal ettiği Kemerhisar’ın fotoğrafını ekrana yansıtarak Kemerhisarlılarla paylaştı.

 

BİN BAŞKAN ADAYIMIZ VAR

Beytullah Kirazcı konuşmasının sonunda Kemerhisar’da şu an bin başkan adayı olduğunu ve Kemerhisarı kazanmak için çalıştıklarını belirterek. Gönüllü olarak CHP ve Beytullah Kirazcı’nın kazanması için çalışan seçmenlere teşekkür etti. Daha sonra seçim çalışmalarında kendisine büyük katkı veren eşi Nilay Kirazcı, çocukları, CHP Kemerhisar Belediye Meclis üyesi adayları, teknik destek veren dostları, fikirleriyle destekleyen herkese teşekkür etti. Büyük bir coşkunun yaşandığı toplantı sadece Kemerhisar’da değil Niğde’de en kapsamlı yapılan aday tanıtım toplantısı olarak yine Türkiye tarihine geçti.

 



Editör: TE Bilişim