Aralık Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nda AKP’li Belediye Meclis Üyeleri tartışmaya açık bir sözlü önerge vererek kabul ettiler.


Haber-Foto: Gökhan ÖZBEK / TyN HABER

2013 bütçe görüşmesi sırasında, Niğde Belediye Meclisi’nde AKP’li Belediye Meclis Üyeleri, havuza giriş ücretlerini belirlenmesi noktasında, havuzun belediye meclis üyelerine ücretsiz olmasını önerdi.

 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise öneriyi sözlü olarak Belediye Meclis Üyelerine sundu. Mecliste grubu bulunan CHP ve MHP öneriyi ret etmesine rağmen AKP’li Meclis üyelerinin çoğunluğundan dolayı öneri kabul edildi.

 

Niğde Belediyesi bünyesinde bulunan havuzlar, halk için 8 TL iken, Niğde Belediye Meclis Üyelerine ve ailelerine ücretsiz oldu.

 

Konu ile ilgili CHP’li Meclis Üyesi Ali Şafak, sert tepki göstererek toplantı sonrası; “Bu karar kamuoyu vicdanını sarsar, bu karara evet demek, öğrenciye 25 kuruş zam yapmak, meclisin kurumsal kimliğini zedeler” dedi.

 

MHP’li Servet Yüksel ise; “Bu karara MHP olarak hayır dedik. Bizler havuza gideceksek bile paramızla gideriz! Ama bu fırsatçılıktır!” dedi.




 





Editör: TE Bilişim