Büyük Birlik Partisi Niğde İl Başkanlığı genişletilmiş İl divan toplantısı yaptı. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Nihat Erdoğan'ın Katılımıyla İl parti binasında gerçekleştirdi. 


Toplantıda 
Konuşma  Yapan Büyük Birlik Partisi Niğde İl Başkanı Bünyamin Karataş, 'Son günlerde gereksiz, anlamsız, milletin gündemini işgal eden eğitimde 3x4 modeli, Hükümetin kendi meclis gündeminde bile yer almadan ortaya atıldı ve adeta yangından mal kaçırırcasına bir sistem getirilmek istendi ve getirildi. Halbuki geçmişte yapılan 8 yıllık kesintisiz eğitimin bu milletin evlatlarına ne kadar zarar verdiğini henüz daha yeni tespit etmişken hemen akabinde kesintisiz 12 yıl 3x4 yada 4+4+4 modelinin layıkıyla tartışılmadan bu millete neler getireceğini bu milletin evlatlarının gerçekten ihtiyacı olan eğitimi verip veremeyeceğini araştıramamışken meclisten apar topar geçirildi" dedi. 



28 Şubat süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, 'Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun 'Erkekçe çıkıp Milletine namlu çeviren tanka selam durmam' demişti. Tarih şimdi tecelli ediyor. Son bir haftadır yüreğimiz serinledi, yeter mi tabi ki de yetmez. Çevik birlerin alınması ayrıca batı çalışma gurubunun da başından bulunanlardı. Ülkemizi bölmek parçalamak ve kaos ortamına sokmak isteyen bu insanlar ülkemizde başörtüsünden dolayı veya yakını başörtülü diye askeriyeden atılmasına vesile olan insanlar eğitim almamasına vesile olan bu insanlar bunlardır. Biz istiyoruz ki 28 Şubat kılcal damarlarına kadar inilmesi gereken bir olaydır" dedi. 



Editör: TE Bilişim