Büyük Birlik Partisi Akdeniz ve İç Anadolu Aday tanıtım toplantıısını Adana'da yaptı. Niğde merkez, ilçe ve belde adayları acıklandı.


Büyük Birlik Partisi İç Anadolu ve Akdeniz bölgesi aday tanıtım toplantısı yapıldı. Genel Başkan Mustafa Destici'nin katıldığı toplantıda Akdeniz ve İç Anadolu adayları açıklandı. 


Niğde'den de kalabalık bir katılım olduğu toplantıda Niğde Merkez Belediye Başkan Adayı Ali Ayhan, Bor İlçe Başkan Adaylığına Samet Yüksel, Kemerhisar'da Cüneyt Ergül, Edikli'de Hazım Canpolat, Aktaş Kasabasında Bilal Tarım, Gümüşler Kasabasında Hacer Duymuş'un adaylıkları açıklandı. 


Salonda bir konuşma yapan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Hükümetin Hakimler Ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) ile ilgili yaptığı değişiklik Meclis’te kanunlaşırsa bu millete ihanet olur. Milletin referandumla değiştirdiğini, yine millete götüreceksiniz.” dedi.


Seyhan Kültür Merkezi'inde gerçekleşen aday tanıtım toplantısı BBP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa  Şahin tarafından Kuran okundu. Ardından Saygı Duruşu ve istiklal Marşı okundu .  BBP Adana İl Başkanı Ahmet Şahin’in açılış konuşmasını yaptığı aday tanıtım toplantısı bir şölen havasında geçti.


Genel Başkan Mustafa Destici, Partilerinin  Adana, Mersin Osmaniye, Niğde, Nevşehir, Aksaray ve Hatay belediye başkan adaylarını Adana’da açıkladı. Destici buradaki konuşmasında, 17 Aralık’taki rüşvet operasyonu üzerinden hükümete yüklenerek, HSYK’nın yapısı ile ilgili yapılan değişikliğe tepki gösterdi. 17 Aralık’tan sonra başlayan süreçte Türkiye’nin yolsuzluk ve rüşvetle mücadelede sınıfta kaldığını ifade eden Destici, “Önceliklerimiz arasında, yolsuzlukla mücadele olmalıdır, hırsızlıkla mücadele olmalıdır, rüşvetle mücadele olmalıdır. Ve burada hiç kimse koruyuculuk anlayışı ile hareket etmemelidir. Bu olayların üzerini nasıl kapatalım anlayışını millete kabul ettirmeye çalışmamalıdır.” diye konuştu. 

















Editör: TE Bilişim