Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici basın açıklamasına başlamadan önce 8 Mart kadınlar günü nedeniyle iki tarafına kadın belediye başkan adaylarını alarak konuşmaya başladı.


Bir tarafına Gümüşler belediye başkan adayı Hacer Duymuş diğer tarafında ise Altunhisar ilçesi belediye başkan adayı Fatma İnce’yi alarak basın açıklamasına başlayan Destici ; “ Biz BBP olarak 81 ilin tamamında kendi adımızla ve kendi amblemimizle kendi adaylarımızla seçime katılıyoruz. Birlikte belediyecilik var birlikte alternatifler var sloganlarıyla bu seçim meydanlarındayız ve bu seçim meydanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.


“HÜKÜMET VE MUALEFET KAYIKÇI KAVGASIYLA GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYORLAR

Seçim meydanlarında maalesef Türkiye’nin problemleri konuşulmuyor ve suni sistemler oluşturularak, sanal düşmanlar yaratılarak bir kayıkçı kavgası devam ediyor diyen Büyük Birlik Parti Genel Başkanı Mustafa Destici; “ Başta iktidar partisi ve başbakan ve iktidar partisi ve ana muhalefet partisinin genel başkanı da ona uydu ve müthiş bir kayıkçı kavgasıyla gündem meşgul ediliyor. Onlar kayıkçı kavgasına devam ederken PKK’nın siyasi uzantıları bunun bir seçim olmadığını bir referandum olduğunu açık ve net bir şekilde söylemektedirler. Yine aynı şekilde bu seçimlerden sonra bir özerklik ilan edeceklerini belirtmektedirler. Bana göre bu müzakere sürecinin adına çözüm sürecinin içerisinde pazarlıklar var” dedi.

KAMUOYUNU YANILTIYORLAR

Son şehidimizle ilgili mayına bastı gibi bir şey verildi. Sanki bir terör saldırı değil de eski döşenmiş bir mayına basmış şeklinde bilgi verildi ve kamuoyu yanıltıldığını belirten Destici: “ genelkurmay’dan bir açıklama geldi ki terörist faaliyetlerinin devam ettiği, terör saldırısı sonucu uzaktan kumanda ile patlatılan bir mayın sonucu şehit olduğu öğrendik, yine dün akşam saatlerinde güvenlik güçlerimize ateş açıldığı bilgisi geldi. Bu çözüm süreci çözüm süreci değil bir müzakere ve pazarlık süreci bu süreçle birlikte PKK öncelikle meşrulaşacak, daha sonra büyük bir siyasi güç haline gelecek ve daha sonra devletleşme adımları atacak dedik” diye konuştu.

HÜKÜMET KORKU İMPARATORLUĞU KURMAYA ÇALIŞIYOR

Destici; “Kamuoyuna Sızan Kasetleri Ses Kayıtlarını bahane ederek, yâda bu ses kayıtlarının kamuoyunun da oluşturacağı algıdan ve tesirden korkarak, ya da bunun seçime yansımasından korkarak ilerde bu ses kayıtlarından ilerde toplumda daha çok infial oluşturacak ses kayıtlarının sanal âleme düşmesini engellemek adına hükümetin büyük bir panik havası içerisinde bir takım yasal düzenlemeler yapmakta olduğunu görmekteyiz. Hükümet öyle bir korku imparatorluğu oluşturmaya başladı ki kendi korkusuyla büyük bir korku imparatorluğu kurmaya çalışıyor. Sayın Başbakan hızını alamadı Facebook ve Youtube’yi de kapatamaya kadar işi götürdü. Bu demokratik ülkelerde bırakın uygulamasını söylenebilecek bir söz olmadığını düşünüyorum.




Ablalar ve Ağabeyler Hükümetle Ters Düşünce Türkiye’nin En Kötü Ağabeyleri Ve Ablaları Oldular

Kötülediği ve Niğde mitinginde imam hatip öğrencilerine şikayet ettiği ablalar ve ağabeyler o seçimlerde bire 20 kendilerine oy toplarken ev ev gezerken o ablalar ve ağabeyler bu toplumun en faziletli en ahlaklı en dürüst en eğitimli çocuklarımızın emanet edileceği ablara ve ağabeylerdi o yapıda aynı öyleydi diyen Destici; “ ama ne olduysa birden bire o ablalar ve ağabeyler Türkiye’nin en kötü ablaları ve ağabeyleri oluverdi hükümetle ters düşünce.

DESTİCİ; BÜYÜK BİRLİK PATİSİ OLARAK UZUN TUTUKLU DÖNEMLERİNE KARŞIYIZ

Büyük birlik patisi olarak uzun tutuklu dönemlerine karşıyız diyen Destici; “ İlker Başbuğ başta olmak üzere bu Ergenekon ve Balyoz soruşturmasında Kafes soruşturmasında iddia ismi geçenler gerçekten bir darbe girişiminde bulunmuşlarsa, o zaman ki bunu en yüksek sesle sayın Başbakan dillendirmişti. Eğer bir darbenin bir tezgahın içerisinde bulunmuşlarsa mutlaka hukuk önünde bunun hesabını vermeliler. Bu yargılamaların devam etmesini ve hukuk tarafından sonuçlandırılmasını büyük birlik partisi olarak bekliyoruz. Genelkurmay başkanlığı yapmış birsinin tutuklanması ve 26 ay boyunca cezaevinde kalması elbette ki hepimizi üzdü. Onun şahsı adına da üzüldük, Türk milleti adına da ve Türk Silahlı Kuvvetleri adına da üzüldüklerini belirtti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici 30 Mart Yerel seçimleri kapsamında bugün BOR'a geldi. BBP Bor Belediye Başkan Adayı Samed Yüksel ile bir görüşme yapan Destici, daha sonra Bor Belediye Başkan Adayı ile birlikte seçim otobüsünden halkı selamladıktan sonra Aksaray'a geçti.












Editör: TE Bilişim