Büyük Birlik Partisi Bor Belediye Başkan Adayı Samed Yüksel, seçim çalışmalarına devam ediyor. 

BBP Bor Belediye Başkan Adayı Yüksel yaptığı basın açıklamasında ; Artık yeter ! Yıllardır bu halkın sağlığıyla, bu ilçenin kaderiyle oynadınız ! Çekilin kenara da HİZMET kazansın BOR kazansın.."dedi. 


BİRLİKte BELEDİYECİLİK ! 


Bor’ un yaşanılabilir bir ilçe haline gelmesi için bütün plan ve projelerimiz hazır. Özellikle ilk olarak Bor Belediyesi’ni ismine yakışır bir şekilde yöneteceğiz. Öncelikli görevlerimiz Bor’da ilçe sakinlerimizin en çok şikayet ettiği içme suyu konusunda içilebilir bir şekilde çeşmelerden suyun akmasını sağlayacağız ve 12 ay boyunca özellikle yaz aylarında bazı mahallelerde hissedilen Akkaya barajından gelen ağır lağım kokusu sorunuyla alakalı 6 ay içerisinde çözüm üreteceğiz. 2014 yılında Bor halkının çeşmelerinden kanser akması, vatandaşlarımızın bidonlarla su taşıyor olması ve lağım kokusuna maruz kalması bunu çözmeyen basiretsiz yöneticilerin acziyeti, çaresizliği, utancı ve beceriksizliğidir. Bu iki sorun öncelikli çözüme kavuşturulması gerek en önemli sorunlardır. Temiz hava, temiz su temel yaşam kaynağıdır. Asbestli borulardan akan kanser ve lağım kokusu bu halka layık görülmektedir. Uzun yıllardır çözülemeyen bu sorunlar en ciddi projelerimiz ve en öncelikli hizmetlerimiz olacaktır. Büyük Birlik Partisi döneminde Bor halkı hak ettiği koşullarda ve refah içinde yaşayacak, hak ettiği belediyecilik hizmetini alacaktır. Belediyeler vatandaşına hizmet için vardır. Hizmet yapmaktan kasıt elektriksiz köye televizyon getirmekten ibaret olmamalıdır. "Söz verdik yaptık" sloganıyla ilçemizin merkezini üstten makyajlayarak halkı kandırıp oy devşirenlere bu halk bu sefer dur diyecektir. Mahallelerimizde çivi dahi çakılmadığını, hizmet gitmediğini ve ciddi sorunların olduğunu vatandaşlarımız görmekte ve bilmektedir. Siyasi ikbal peşinde olan bir belediye hizmetten yoksundur. Ama bizler halkımız için varız. Bu iş sevda işidir, gönül işidir. Bizim vatan sevgimiz millete hizmetimizin en büyük gücü olacaktır. Ayrıca işsizlik konusunda yeni iş alanları açacağız. Her mahalleye park yapacağız. Yeni bir Bor’u sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Halka dayalı bir belediyecilik hizmeti sunacağız.



LAĞIM KOKUSU TARİHE KARIŞACAK  !



Hepimiz biliyoruz ki bu ilçenin en ciddi sorunu Akkaya barajına akan lağımın kokusudur. Bu kötü koku, vatandaşları evlerine giremez ve yemek yiyemez hale getirdi. Yaz aylarında insanlar camlarını dahi açamamakta. Uzun yıllardır süregelen bu kronik sorunun çözülememesinin ne anlama geldiğini kıymetli BOR halkımızın takdirine bırakıyorum. Bu ilçe halkı daha ne kadar bu kokuya katlanacak. Sizlerin oylarıyla koltuğa oturan yerel yöneticiler bu sorunu çözemediler ise bu beceriksizlik değil de nedir ? Hepsini deneyen Bor halkımızın bu önemli sorunlarını çözmeyenlere tekrar güvenmeyeceklerine, vatandaşlarımıza  bunları reva ve layık görüp sağlıklarıyla oynayanlara 30 martta bu ilçe halkının gereken dersi sandıkta vereceğine inancım sonsuzdur. Bu gidişe bir dur demek ve bu ilçeyi hakkaniyetli bir şekilde hizmetle buluşturmak, bu güne kadar yapılmayanı yapmak için yetki istiyoruz. Bu kokuya katlanmak bu ilçenin kaderi değildir ! Makus talihimizi yerel yönetimlerde Türkiye’nin en başarılı partisi olan BBP ile yeneceğimize ve vatandaşlarımızın sağduyusuna güvenim tamdır.



KANSER TAŞIYAN ASBESTLİ ALT YAPI YENİLENECEK VE KURULACAK ARITMA TESİSİYLE BİRLİKTE VATANDAŞLARIMIZ ÇEŞMELERİNDEN AKAN SAĞLIKLI SUYU GÖNÜL RAHATLIĞIYLA İÇEBİLECEK  !



Sizi, yıllardır kanserli suyu içmeye layık görenlere ve sağlığınızla oynayanlara 'DUR' deme zamanı 'BOR' !


Bizler halk sağlığının en önemli husus olduğunun bilincindeyiz. Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü, 31 Aralık 2010 tarihinde yayınladığı genelge ile kansere neden olan asbestin, Türkiye'de üretimi, kullanımı ile asbest içeren eşyaların piyasaya arzını yasakladı. Bor halkı 1993 yılında asbestli borularla yaptırılan şehir içme suyu şebekesi ile günümüze kadar bu borulardan akan sudan içmek zorunda bırakıldı. BBP yönetiminde “Yüzyılın hayali” olan altyapı ve ileri teknoloji su arıtma tesisi ile içme suyu sorununu çözüme kavuşturacak, insanımıza öncelik veren sevginin, güvenin, azmin ve bir bütün olarak düşünme ve hareket etmenin eserlerini hizmet olarak sizlere sunarak vatandaşlarımızın yararına olan hizmet ve projelere imza atacağız.



Editör: TE Bilişim