Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla makam koltuğunu Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Şerife Uykal’a devretti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Alkan, Öğretmen Nuh Bayrak, öğrenciler Şerife Uykal, Hilal Uykal, Gamze Nur Uzun, Bahadır Bayrak, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

 

Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Şerife Uykal,“Ben bugün kısa süreliğine de olsa Belediye Başkanı olduğum için çok mutluyum bu yüzden size ve öğretmenlerime bu imkanı sağladığınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu koltuğun görev ve sorumluluklarının farkındayım ve neler yapılmasını gerektiğini biliyorum çünkü Belediye Başkanı, Niğde halkını temsil ediyor. Niğde medeniyetlerin yaşatıldığı bir şehir tabi bunun getirdiği birtakım sıkıntılar var ama biz bunun üstesinden Niğde halkıyla el ele vererek geleceğiz. Biz eskiyen okul binalarının yeniden yapılması çevre yolarımızın düzeltilmesi konusunda çalışmalar yapacağız” dedi.

 

Çocukların bayramını kutlayan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, eğitime verdiği önemi ifade ederek, şehrin gelişimi için gayret içerisinde olduklarını vurguladı.

 

Başkan Akdoğan; “Hizmetlerin yerine getirilmesi hususunda bir çalışma içerisindeyiz, gayret içerisindeyiz. Özellikle teşvik yasasıyla beraber Niğde’mizin beşinci bölgede yer alması sebebiyle önümüzdeki 2012 ve 2013 yıllarında şehrimize ciddi şekilde yatırımcının geleceğini görüyoruz. Önümüzdeki iki yıl içerisinde şehrin kalkınması noktasında Niğde ciddi bir potansiyel yakalayacak” şeklinde konuştu.

 

Öğrenci arkadaşlarının Temsili Belediye Başkanı Şerife Uykal’a yönettikleri soruların ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan günün anısına ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.




Editör: TE Bilişim