Altyapıdan eğitime çok sayıda yatırıma kavuşan Edikli, Kayırlı ve Ovacık Belediye Başkanları AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu’na TBMM’deki makamında bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.


Çok sayıda hizmeti ve yatırımı Kavaklıoğlu’nun ilgi ve desteği sayesinde aldıklarını ifade eden belediye başkanları ayrıca su kuyularına sayaç takılmasının ertelenmesi kanunu çalışmaları nedeniyle kendisine müteşekkir olduklarını belirttiler.



Edikli Belediye Başkanı Ahmet Musalli yaptığı değerlendirmede kanalizasyon, arıtma ve taşkın koruma projelerinin hayata geçmeye başladığını ayrıca eğitimdeki sorunların bu yıl yapılacak 12 derslikli yeni bir ilköğretim okulu ile aşılacağını söyledi. Milletvekillerine teşekkür eden Musalli, yatırım ve projelerin hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

Ovacık’ta değişim sürecek

Kayırlı Belediye Başkanı Aşır Yücel ise alt yapı sorunlarının kanalizasyon projesi ile aşıldığını beldelerinin yeni bir okul kazandığını ayrıca arıtma ve taşkın koruma projelerinin de yakında hayata geçmeye başlayacağını belirterek desteklerden ötürü teşekkür etti. Yücel ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ciddi anlamda hibe desteği de aldıklarını bu yıl içerisinde de Kayırlı Göletinin projesinin tamamlanıp yılın 2. Yarısında inşaat ihalesinin yapılacağını kaydetti. Ovacık’ın altyapı ve içme suyu sorunlarının İlbank destekli kanalizasyon projesi ve su deposu projesiyle çözülmekte olduğunu belirten Belediye Başkanı Osman Kendirli de gördükleri destekten ötürü milletvekillerine müteşekkir olduklarını, yeni yatırımlar için de çalışmaların sürdüğünü söyledi. 








Editör: TE Bilişim