Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, düzenlediği öğle yemeğinde Belediye personeli ile bir araya geldi.

Hüdavent Hatun sosyal tesislerinde düzenlenen ve tüm belediye personelinin katıldığı programda konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Baharın gelmesiyle birlikte belediye çalışmalarımızda hız kazanmıştır. Bu kapsamda kazasız belasız bir yaz sezonu geçirmemiz için kestiğimiz kurbanlar dan hazırlattığımız yemeği personelimize sunuyoruz. Belediye personelimiz yoğun bir çalışma içerisinde işlerini layıkıyla yapma gayretinde olduğunu görüyoruz. Personelimize kazasız belası işler diliyorum" dedi.

Düzenlenen programa Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın yanı sıra AK Parti Milletvekil Adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Yaşar Ataç, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici, Rifat Özkan, Mustafa Yiğit, Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.



Programda belediye personelini de selamlamayan AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen; "Öncelikle geçen 1 Mayıs işçi bayramı kutluyorum. 3 Mayıs Türklük gününüz de kutlu olsun. Belediye işçileri çalışanları bu şehirde önemli bir yer tutuyor. Siz çalışanların işinin aksatmadan yapması şehirde işleyişinde aksaması demektir. Belediye Başkanımız döneminde yapılan hizmetler sayesinde belediyecilik olarak da şehrin gelişimi olarak da önemli çalışmalara imza atıldı. Bu şehrin bir evladı olarak, şehri karış karış bilen biri olarak geçmişte belediyecilik hizmetlerinin nasıl olduğunu şimdi nasıl yapıldığını biliyorum. Niğde Belediyecilik hizmetleri ilerleyerek çok değişti. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

http://www.borhaber.net/

Posted by Bor Haber on 4 Mayıs 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim