Yerel seçimlere bir yıldan daha az kaldı, Belediye Başkanlarından bu güne kadar ki icraatlarının değerlendirilmesini bekledim.  Niğde Belediye Başkanı sayın Faruk Akdoğan bu güne kadar ki icraatlarını anlattığı toplantıyı gerçekleştirdi.  Başkan Akdoğan ilk bir yıl sonunda da yapmıştı.

Haber Yorum: Selim GÖKEL


Ak Parti İl Başkanı Ahmet Özmen ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın konuşma yaptığı yaklaşık 1 saatlik videolu toplantı sitemizde yer aldı…
(Lütfen Tıklayın)

Başkan Akdoğan toplantıda “ Aldatmadık, Aldanmadık, Ne söz vermişsek yaptık. Söz verdiğimiz gibi 4 Yılda 20 yıllık hizmet ürettik” dedi.


BORHABER.NET TAKİP EDECEĞİNİN SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

Yerel seçimler öncesi, partilerin ve belediye başkan adaylarının vaad ettiği projeleri, sözleri arşivlemiştik. O zamanki köşe yazılarımda verilen sözlerin takipçisi olacağımızı, meclis üyeleri dahil izlemeye alacağımızı belirtmiştim.  Bor ve Niğde Belediye Başkanlarının seçildikleri zaman yapacaklarını, verdikleri sözlerini içeren internet sitelerinin kopyalarını da almıştım. Büroşür ve tanıtım cd’leri de arşivimde.

Seçimlerde meydanlarda, evlerde, kahvehanelerde siz seçmenlere verilen sözleri, sizlere anımsatma, gerçekten başkanlar söz verdikleri gibi vaadlerini gerçekleştirmişler mi ? Nelere yapıp neleri yapamamışlar? .


Niğde Belediye Başkanı sayın Faruk Akdoğan’ın seçilmeden önce internet sitesinden yayınladığı, projeleri, vaadlerini içeren internet sitesinin kopyasını aşağıda derledik.


Şimdilik yorum yapmıyoruz...

Ayna tutuyoruz...

Yorum sizin...





















Editör: TE Bilişim