Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat , Bor Ziraat Odası , Bor Şoförler ve Otomobilciler Odası,Bor Esnaf,Kefalet ve Kredi Kooperatifi,Bor Ticaret ve Sanayi Odası,PANKOBİRLİK Bölge Bor İlçe Başkanlığı,Türk Harb-İş Sendikası Bor Şube Başkanlığı ve Bor Yeni Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek istedi.


"YENİ TÜRKİYE, BİLGİSİ, ÜRETİMİ VE YÖNETİMİ İLE LİDER BİR TÜRKİYE OLACAKTIR"


Başkan Erat gerçekleştirdiği ziyaretlerde , 10 Ağustos'a sayılı günler kaldığını ifade ederek, ''12 yıl içinde Türkiye'deki, Niğde’deki, Bor’daki istikrar, güven ortamının ne anlama geldiğini, ne ifade ettiğini en iyi anlayan, en iyi değerlendiren hiç kuşkusuz sizler oldunuz. Dünya'daki, Avrupa'daki küresel krize rağmen, istikrarla büyüyen her yıl önemli oranlarda yüksek büyüme kaydeden, ekonominin tüm göstergelerinde büyük başarılar kaydeden bir Türkiye var. 10 Ağustos'ta milletimizin iradesi ile yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemiz için tarihi bir öneme sahiptir. Milletimiz Cumhurbaşkanını kendisinin seçmesi kararını 2007'de yapılan halk oylamasında muhalefete rağmen vermiştir. Böylece 10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimi çok farklı bir anlam da kazanmıştır. AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı ile başlayan Yeni Türkiye'yi inşa süreci, Cumhurbaşkanını halkın seçmesiyle birlikte en parlak dönemine ulaşacaktır" dedi.


Başkan Erat ; Yeni Türkiye, bilgisi, üretimi ve yönetimi ile lider bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, üretimden spora, bilimden ihracata kadar dünya markası olan bir Türkiye olacaktır. Yeni Türkiye, finansta, Sağlıkta, eğitimde, kültürde dünyanın cazibe merkezi olan bir Türkiye olacaktır. Bu anlamda dayatmacılara, baskıcılara, şantajcılara, montajcılara hiç bir zaman boyun eğmeyen aziz milletimiz 10 Ağustos'ta kendi içinden çıkmış, Milletin  Adamı olan Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı 1. Turda 12. Cumhurbaşkanı olarak inşallah seçecektir" diyerek destek istedi. 


Editör: TE Bilişim