Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT’ ın mahallelerin sorunlarının tespiti için yaptığı toplantılar devam ediyor.

Bor Belediyesi Meclis Salonunda muhtarlarla bir araya gelen Başkan ERAT; “Mahallelerimizde ki noksanlıkların giderilmesi için muhtarlarımızla yaptığımız istişare toplantılarımız devam edecek” dedi.

Bor ilçe merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelen Başkan ERAT, muhtarların mahallelerine ilişkin sorunlarını dinledi ve bu sorunların çözümü noktasında, muhtarlarla birlikte fikir alışverişinde bulundu.

Birlikte Başarıyoruz.

Başkan Erat konuşmasında; Bu toplantıda Bor’un mahallelerini bir bir değerlendirdik. Bugüne kadar neler yapıp, neler yapmadığımızı ele aldık. Biz bir aileyiz ve muhtarlarımızdan kentimizin sorunlarının çözülmesi için valimize kadar hepimize büyük görevler düşüyor" dedi. Başkan ERAT, "Vatandaşlarımızın sorunlarını, ihtiyaçlarını, beklentilerini bize iletmek, arada köprü olduğunuz için sizlere düşüyor. Özellikle Belediye ve tüm idari yapımız birlik içerisinde sorunların çözümü noktasında oluşacak her türlü katkıyı sizlere vereceğiz.

Kapımız sizlere 24 saat açıktır.

Tüm sıkıntılarınızda bizlere gelin" dedi. Başkan Erat, toplantıda muhtarların tek tek sorunlarını dinledi. Karşılıklı istişarelerde bulundu. Mahallelerde çok büyük çaplı sorunların bulunmadığına dikkat çeken Başkan ERAT: “Şehrimizdeki sorunların çözümü için mahalle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Muhtarlarımız kendi mahallelerinde yapılması gereken noksan görülen hizmetleri ve sorunlarını dile getiriyorlar. Belediye olarak bu sorunların çözümü için ilgili birimlere havale ederek sorunları çözüyoruz. Daha güzel ve daha yaşanılabilir, daha modern bir Bor kenti için uğraş veriyoruz. Muhtarlarımız belediyemizin yaptığı hizmetlerden memnun kaldıklarını ifade ettiler. Bu da bizim için gurur verici” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim