Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu mahalle muhtarları ve adayları ile bir araya geldi.


 Bor Üstünpark'ta kahvaltıda mahalle muhtarları ve adayları ile bir araya gelen Başkan Erat, ilk olarak ilçede yapmış olduğu çalışmaları anlattı ardından muhtarların sorularını yanıtlayarak onların taleplerini dinledi.

Muhtarların ve adayların  büyük ilgi gösterdiği toplantıda Bor'da  dünü ve bugününü anlatan Başkan Erat, geride kalan  dönemi en verimli şekilde kullandıklarını ve ilçeye büyük hizmetler yaptıklarını  söyledi. Yapmış oldukları projelerin bir bir hayat bulmasıyla Bor'un İç Anadolu'nun en modern ve yaşanabilir bir kenti haline getirdiklerini söyledi.

Erat konuşmasına şöyle devam etti: “Biliyoruz ki daha çok yapmamız gereken hizmetler var, projeler var. Yeni dönemde istikrarın devamı için desteklerinizi bekliyorum.Bor'da her zaman barış ve huzurun hakim olduğunu ifade eden Başkan Erat, konuşmasında muhtarlarla birlikte el birliği ile birçok hizmete daha imza atacaklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim