Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın kızı Hatice Akdoğan, Aybarlar  Ltd. Şti. sahibi Mustafa Aybar’ın oğlu Ruçhan Aybar ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Eliss Düğün Salonundaki nişan töreninde genç çiftin nişan yüzüklerini Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen takarken  yüzüklerin kurdelesini Niğde Valisi Necmeddin Kılıç kesti.  

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Şerife Akdoğan’ın Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu kızı Hatice Akdoğan ile Mustafa Aybar ve Nazan Aybar’ın Başkent Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu oğlu Ruçhan Aybar’ın nişan töreni Eliss Düğün Salonunda gerçekleşti.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, davetlilerle tek tek ilgilenirken, Hatice ve Ruçhan çiftinin nişan yüzüklerini  TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ile AK Parti Niğde Milletvekili  Alpaslan Kavaklıoğlu taktı. Yüzüklerin kurdelesini ise Niğde Valisi Necmeddin Kılıç kesti.  Nişan törenine genç çiftin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Niğde protokolü de tam kadro katıldı.

Törende Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Garnizon Komutanı J. Albay İbrahim Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür,  Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve çok sayıda davetli Hatice ve Ruçhan çiftinin mutlu gününe ortak oldu. 




Editör: TE Bilişim