Muhtarlar ve Ak Partili Yöneticilerin ardından bu günde Ak Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kollarından oluşan heyetler  Başkan Akdoğan’ı Ziyaret etti.
 
AK Parti Gençlik Kolları ve AK Parti Kadın Kolları Yönetimi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
 
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Atıcı ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Emre Esen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ziyaretinde bulundular.
 
Gençlik Kolları Başkanı Esen;  “Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan’ın ilimizde gençliğe yönelik yapmış olduğu hizmetlerden ve 12 Haziran da yapılan genel seçimler öncesi teşkilatımız çalışmalarına verdiği yoğun desteklere teşekkür mahiyetinde böyle bir ziyaret düzenledik. Geçen hafta hizmete giren yüzme havuzu parklara yapılan düzenlemeler ve yeni yapılan parklar gençlerin sosyal yaşamında etki olan çalışmalardır. Özellikle yüzme havuzu gençlerin sosyal alanda önemli katkı sağlamıştır. Sayın Başkanımıza gençlere ve gençliğe verdiği değerden dolayı sonsuz teşekkür ederiz” dedi.


Akdoğan " Alnımız ak başımız dik" haberi için tıklayın

Videosunu izle  indir...



Editör: TE Bilişim