Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan esnaflarla bir araya geldi. Başkan Akdoğan Perşembe günüde Perşembe pazarını ziyaret ederek esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu.

 

Eski Terminal Caddesi ve Faik Şahenk Bulvarındaki esnafları ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Akdoğan; “Halkımızın, esnafımızın sorunu aynı zamanda bizim sorunumuzdur. Bir yerde sorun varsa çözümü noktasında şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

İşyeri sahipleriyle ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdoğan, hizmetin en iyisini sunmak için esnaf ile vatandaşın görüş ve düşüncelerine değer verdiklerini ifade etti.

 

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla sohbet eden Başkan Akdoğan, cadde cadde, sokak sokak ziyaretlerini sürdürüyor.  Pazar esnafı ise Başkan Akdoğan’ın kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti Pazarcı esnafı da Akdoğan’a olan sevgilerini hem sözle hem de ikramla gösterdiler.  Başkan Akdoğan Perşembe pazarı esnafını yanı sıra cadde üzerinde bulunan dükkanlardaki esnafları da ziyaret etti.

 


Editör: TE Bilişim