AK Parti İl Yönetimi ve Mahalle Muhtarları ayrı ayrı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret ettiler.
 
AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, il yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
 
Genel seçimlerde gösterdiği üstün gayret ve çalışmalardan dolayı Başkan Akdoğan’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner; “Belediye Başkanımızın yapmış olduğu çalışmaları memnuniyetle karşılıyoruz ve destekliyoruz. Niğde deki teşkilatlar olarak da her zaman yanındayız” dedi.
 
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Her zaman bir ve beraberiz. El birliği ve düşünce birliği içerisinde Niğde’ye hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Türkiye’nin gerçeği. Bir seçim biter, bir seçim başlar. Genel seçimlerin tamamlanmasıyla, yerel seçimler ufukta görünüyor. Baktığınız zaman Niğde merkez olarak oylarını ciddi manada arttıran tek parti AK Parti. 2009 seçimlerinde 21 bin 800 olan oyunu iki yıl sonra 31 bin 600’a çıkartarak yüzde 51 artış sağladık AK Parti olarak. Diğer bir değişle yüzde 39’dan yüzde 51’e yükselmiş. Hal böyle olunca da muhalefet bu durumu görüyor. Önümüzde ki dönemde de AK Partinin belediye başkanlığını koruyacağını görüyor. Bunun için  medyayı da kullanarak asılsız haberler ortaya çıkartarak yıpratmaya çalışacaktır. Ortaya çıkartılan laflar, asılsız laflardır. Burada ki amaç tamamen nasıl AK Partiyi Niğde de zora sokarız. Çamur at tutmaz ise izi kalsın mantığı. Şunu da belirtmek istiyorum, Belediyemizin mali işleri partili partisiz tüm kamu oyuna açıktır. Bizim anlımız ak, başımız dik. Bizde bilerek yanlış olmaz, kul hakkına tecavüz olmaz, tüyü bitmemiş yetimin hakkı korunur. Bunu herkes bilmeli” şeklinde konuştu.
 
Diğer yandan Mahalle Muhtarları da Başkan Akdoğan’ı ziyaret ederek çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
 
Bütün mahallelerde çalışmaların devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Mahallelerimizde asfaltlama, park bahçe yapımları, yaya kaldırımı yapımları devam etmektedir. diğer yandan ana arterlerimiz için asfalt ihalemizi yaptık, önümüzdeki günler içerisinde çimento fabrikasının önünden itibaren asfaltlama çalışmalarına başlayacağız. Niğde merkez ana arterlerde 10 trilyonluk bir asfaltlama çalışması gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Belediyecilik geçen dönemlerde ihmal edildiği için Niğde’nin hizmete ihtiyacı çok” dedi.











Editör: TE Bilişim