Milliyetçi Hareket Partisi eski genel başkanı Başbuğ Alpaslan Türkeş'in aramızdan ayrılışının 16. yıl dönümünde n bütün yurtta olduğu gibi Niğde ve Bor İlçesinde de mevli-i şerif okundu dualar edildi. 


MHP eski genel başkanlarından Başbuğ Alpaslan Türkeş'in aramızdan ayrılışının 16. yıl dönümünde bütün yurtta anma törenleri yapıldı. 


Niğde'de Yatsı namazını müteakip Dışarı Caminde, Bor İlçesinde ise Paşa Caminde  mevlid okundu ve dualar edildi.  Bor İlçesinde okunan Mevlid ve Kuran'ı Kerim'in ardından Parti binasına geçen ülkücüler burada Alpaslan Türkeş'i yad ettiler. 



BÜTÜN YURTTA ANMA PROGRAMLARI DÜZENLENDİ. 


Bütün yurtta Başbuğ’ Alparslan Türkeş, ölümünün 16. yıldönümünde  anıldı.

Anıt mezarında yapılan anma törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yanı sıra Başbuğ’un oğulları MHP milletvekili Tuğrul Türkeş ve AK Parti milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş de katıldı.

BOR İLÇESİ'NDE MHP'DEN KONFERANS


Bor İlçesinde MHP Bor İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen ve  MHP Ankara Milletvekili Mustafa Erdem’in konuşmacı olarak katılacağı konferans düzenlenecek. Konferans Bor Halil Nuri Yurdakul  Kültür Merkezinde  5 Nisan 2013 Cuma akşamı saat : 19:30'da gerçekleştirilecek. 



Editör: TE Bilişim