AK Parti Niğde Teşkilatı, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirildi.


Köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe, dur durak demeden vatandaşlarla buluşan ve Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Başkanlığına geçtiğimiz günlerde yapılan atamalarla da çalışmaları hız kazanan Niğde AK Parti, en başarılı İl Teşkilatları sıralamasında yer aldı.

Her geçen gün başarı grafiğini yükselten AK Parti Niğde Teşkilatı’na onur ödülünü Başbakan Erdoğan verdi. Erdoğan İl Başkanı Ahmet Özmen’e onurluk takdim ederken, ardından da bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İl Başkanı Ahmet Özmen yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

‘’Partimiz birlik ve beraberlik içerisinde , kurucularından itibaren, daha önce görev yapmış köy temsilcileri, belde başkanları, ilçe başkanları ve il Başkanlarına kadar tüm kademelerin katkılarıyla bugünlere başarılı bir şekilde gelmiştir.

 Genel Başkanımız ve  Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN  tarafından, teşkilatımız adına şahsıma verilen Onur Ödülün’ de bugüne kadar emeği geçen tüm dava arkadaşlarımın katkısı olduğunu ifade ederek şükranlarımı bildiriyorum.

Ak Parti İl Başkanlığı olarak,29 Nisan 2012 tarihinde yapmış olduğumuz  kongreden hemen sonra, sandık yönetim kurulunu, köy temsilcilerini, belde başkanlarını, ilçe başkanlarını daha aktif hale getirerek Sayın Başbakanımızın hedeflediği 2023 vizyonuna ulaşması için, teşkilatımızı hazırladık.

Bu çalışmalarımız Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından taktirle karşılanıp İl Başkanları Toplantısında ödüllendirildi.

Bu vesile ile teşkilatımda görevli Sandık yönetim kurulu, Mahalle temsilcileri,köy temsilcileri,Belde Başkanları, İlçe Başkanları,Kadın ve Gençlik kolları Başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine,  İl Genel Meclis Başkanı ve meclis üyelerine, Belediye Başkanları ve Meclis üyelerine, Milletvekillerimize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Bundan sonrada gece gündüz demeden bu ‘’Onur Ödülüne’’ lâyık bir şekilde, aynı azim ve kararlılıkla  tüm dava arkadaşlarımızı kucaklayarak, ilimize, ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz ‘’ dedi.






 

Editör: TE Bilişim