Ak Parti Niğde Mitinginden Notlar ; 


Pazartesi günü saat 14:00'da başlayan mitingde Erdoğan'nın yine gündeminde paralel yapı vardı. Sık sık cemaate, MHP ve CHP'ye sert eleştirilerde bulundu. 

Haber - Foto : Selim GÖKEL 
Video : Erdal GÜÇER





Ak Parti'nin bugüne kadar  Niğde'de yaptığı ençok katılımı olan bir mitingdi. Miting alanında ağaçlara, trafik ışıklarına reklam panolarına tırmanan partililer ilginç görüntüler oluşturdu.  

Mitingde Geniş güvenlik önlemleri alındı. Sabah erken saatlerde görev yerinde olan Niğde Polisi göz doldurdu. Niğde Emniyet Müdürlüğü tarafından  alınan önlemler çok düzenli ve  sorunsuz uygulandı.   Adeta kuş uçurtulmadı Niğde Emniyet Müdürlüğü mobesa kameralarının yanında,  arama ve mitinge giriş noktalarının bir çok yerinde kendi uyulamalarını da kayıt altına aldı.

Miting alanında bayanların ve öğrenci  gençlerin çok olması dikkatlerden kaçmadı. Alanda izdihamda sık sık bayılanlar oldu. 

Başbakan konuşmadan önce Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan bir konuşma yaptı. Faruk Akdoğan'da konuşmasında paralel yapıya dikkat çekti .


CEMAAT , CHP VE MHP'YE SERT ELEŞTİRİLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının büyük bölümünü paralel yapı, CHP ve MHP'yi eleştirmeye ayırdı. Niğde için yapılan yatırımları rakamlar vererek izah etti. Kendilerinden önceki dönem ile karşılaştır. 


Başbakan Erdoğan, karşısında daha önceki mitinglerden daha kalabalık bir topluluk görünce bunu söylemekten de çekinmedi. Niğde'yi hiç böyle görmediğini belirten Başbakan Erdoğan Niğde 
Ecemiş suyu, Havaalanı, Bor Hayvancılık OSB gibi konularda Niğde için bir müjde vermedi.  

HAVAALANI İSTİYORUZ PANKARTI. 

Ak Parti İl Başkanlığı altındaki bir pencereden, Havaalanı isteğini belirten bir afiş sarkıttı. Aynı afişin yanıda binanın ön yüzünü kaplayan Nerden Nereye şekilnde, (THY) Havaalanı üzerinde uçak  ve YHT Yüksek Hızlı Tren fotoğrafları olması manidar bulundu. 

BAŞBAKANA BORBELEDİYE SPOR KAŞKOLU

Başbakan Erdoğan konuşmasının ardından Ak Parti milletvekilleri, il yöneticileri ve Belediye Başkan Adayları Başbakan ile birlikte vatandaşları selamladı. Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, Başbakan Erdoğan'ın boynuna Bor Belediye Spor kaşkolu taktı. 



Başbakanın kalabalık karşısında konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Yaklaşık 1 saat kadar kadar konuşan Başbakan Erdoğan Niğde Valiliğini de ziyaret etti. Vali Necmeddin Kılıç'tan bilgiler aldı. 




Bu arada sitemizden link alarak yaptığımız canlı yayınımız  66 bin 084 kere tıklandı. 


*****



MİTİNGDEN VİDEO GÖRÜNTÜLERİ BİRAZDAN...


BAŞBAKAN ERDOĞAN'IN MİTİNG KONUŞMASINDAN BİR BÖLÜM

-Bugün bir başka duygu bir başka coşku var Niğde'de. Bugün bir başka  güzelsin Niğde. Bu davaya AK Parti'ye sahip çıktığınız için Allah sizden razı olsun.

MARANGOZ AHMET AMCANIN HİKAYESİ

-Niğde'ye geldiğimde bir hikaye dinledim. Marangoz Ahmet amcayı tutup sandığa götürüyorlar. Marangoz Ahmet amca oyumu Demokrat Parti'ye vereceğim diyor. Onu sandığa götürenler hayır oyunu Halk Partisi'ne vereceksin diyorlar. Ahmet amca da madem sizin partinize attıracaksınız neden beni buraya getirdiniz diyor. Benim yerime oy atsaydınız diyor. 

SEN KİMSİN YA!

-AK Parti'ye oy verirseniz iki elim yakanızda diyor. Sen kimsinya sen kimsin. Sen İstanbul'da Kağıthane'ye Kağıttepe diyecek kadar zavallısın sen. Ne oldu kendine bile oy atamadı. Kendi oy pusulasını dahi bulamayan adamdan bu ülkeye başkaban olur mu? Bunlar milletin yakasını bulamaz. Tam aksine milletin elleri bunların yakası elinde olacak. Bahçeli ise nereye oy verirseniz verin ama AK Parti'ye vermeyin diyor. Bunlar nasıl siyasetçi ya. Bunlar millet için siyaset yapamaz. Bilmezler. 

-Bitlis'te 5 parti bir olmuş. CHP-MHP-BBP-DP diğeri aklıma gelmedi. Bu beşinin toplamı zaten yüzde 7. 

"ŞİMDİ ÜÇ KAFADAR OLDULAR"

Bak bugün size bir şey söyleyeyim. 40 çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz. Bunlardan bir şey olmaz. Sadece zannediyorlar ki bunu böyle yaparsak netice alırız. Alamayacaksınız. Biliyorsunuz CHP ve MHP ruh ikiziydi. Şimdi bunlara bir de Pensilvanya eklendi. Şimdi üç kafadar oldular. Bu üç kafadara, üç koyun verin kaybedip gelirler. Bu üç kafadarın zaten işleri güçleri yoktur. Şimdi kendilerine kaset işine montaj işine verdiler. Günlerdir hukuksuz dinlemeler üzerinden montajlar üzerinden siyaset üretiyorlar. TBMM'de meydanlarda kürsülerde kaset siyaseti yapıyorlar.

TEK TEK DAVA AÇACAĞIZ, İNLERİNE GİRECEĞİZ

- Çık meydanda mücadeleni ver. Sandık mücadeleni ver. Alabiliyorsan neticeyi al. Sabah akşam gündeminde kaset var. Sabah akşam ağızlarında montaj var, yalan var. Biz bu davaları tek tek açacağız. İnlerine gireceğiz inlerine. Kaçmak yok. 

"YAZIKLAR OLSUN SANA"

CHP'de varlığını kasetlere borçlu bir yönetim var. Diyor ki 'başbakanın haberi var'. Sana yazıklar olsun ya. Benim haberim olsa, bunu yarım saat değil, bir saat iki saat üç saat kalmasını arz ederdim. Ben bakanıma talimat verdim, yarım saat sürmeden sosyal medyadan biz indirdik. Aynı konuda MHP'lilerle ilgili de indirdik. CHP'nin diğer, bir yine genel başkan yardımcısına yaptılar indirdik. Neden? Çünkü bizim kutsallarımızda böyle bir şey yok.

TELEKULAK ÇETESİNDEN HESAP SORACAKSINIZ

-Bakanlarımızı, milletvekillerimizi, cumhurbaşkanımızı, beni, Genelkurmay başkanımızı dinliyor. Türkiye'nin en mahrem yerlerini dinlemişler muhtemelen bunları dış istihbaratlara vermişler. Sanatçılara şantaj yapmışlar. 30 Mart'ta siz hesap soracaksınız bu Telekulak çetesinden. 

HANIMEFENDİ SEN HANGİ YÜZLE GELDİN!

-Kapınıza ablalar gelebilir. Kapıyı çalanlara hadi başka kapıya deyin. Hanımefendi be sen hangi yüzle buraya geldin ya. Benim başörtümü füruat olarak nitelendiren o malum zattan dolayı mı buraya geldin? deyin. Bunların ablaları, imamları var. Ama cami imamı değil. Meydan imamı bunlar. Para toplarlar makbuz vermezler. Bunları da inceleyeceğiz  merak etmeyin. 

ONUN VATANI AMERİKA MI?

-Partinize genel başkan arıyorsanız. Pensilvanya'da var gelsin Türkiye'ye. Türkiye'yi Pensilvanya'dan karıştıranlarla hesabımız var. Bunların da hesabı sorulacak. Neden Türkiye'ye gelemiyor. Onun vatanı Amerika mı? Ey bu örgüte destek veren benim saf ve temiz kardeşlerim daha ne kadar bunların  yanında olacaksınız. Cebrail parti kursa oyumu vermem diyen kişi şimdi CHP'ye oy verin diyor. 

Dik dur eğilme tezahuratları yükseliyor...

-Bende eğilecek göz var mı? Biz yalnızca Allah karşısında rükuda eğiliriz. 

SENDEN TAHTAKALE'DE KASET TÜCCARI OLUR

-Biz projeler  konuşurken o sabah akşam montaj kaset kullanıyor. Ey CHP'nin genel müdürü senden siyasetçi olmaz. Senden olsa olsa Tahtakale'de kaset tüccarı olur. Sen oraya git kaset tüccarlığı yap. 

MİLLETİ SÜLÜK GİBİ EMDİLER

-Milletimizi sülük gibi emdiler. Sülük bile bunlardan faziletlidir. Sülük kirli kanı emer bunlar temiz kanı emdiler. Dershaneleri reforme ediyoruz. Kanun çıktı. Bunların dershanelerinde okuyan yavrularınız varsa alın. Yavrularınızı bunların dershanelerinden almaya var mısınız? Anne-baba takviye kurs istiyorsa  ücretsiz olarak devlet olarak biz vereceğiz. Artık bu soyguna dur diyeceğiz. Bunların kimlerle hareket ettiğini, kimlerin değirmenine su taşıdıklarını görün. 


Editör: TE Bilişim