Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, Niğde Tıp Fakültesi için afilasyon yani Sağlık Bakanlığı Hastaneleri ve Üniversiteler arasında işbirliği ile Niğde Devlet Hastanesine 400 yataklı ek bina yapılması talimatı verdi.

Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Niğde heyeti, ziyarette Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’dan sağlık yatırımları ve projelerle ilgili destek istedi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ ise, Niğde Tıp Fakültesi için afilasyon yani Sağlık Bakanlığı Hastaneleri ve Üniversiteler arasında işbirliği ile Niğde Devlet Hastanesine 400 yataklı ek bina yapılması talimatı verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen: “Niğde’miz için büyük öneme sahip olan Tıp Fakültemizin afiliasyon anlaşması onaylandı bundan sonraki süreçte hızla ilerlemesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Sağlık Bakanımız Recep Akdağ ile yaptıkları toplantıda Niğde’mizin Hastane yatak kapasitesinin arttırılması için ilettikleri talep üzerine Bakan Akdağ’ın derhal gerekli tüm talimatları verdiğini belirten Özegen; “Ve çalışma başlatıldı. Bundan sonraki süreçte Tıp Fakültemizin  fiziki ilk adımı olan Morfoloji binası için gerekli girişimlerde bulunmaya başladık” diye konuştu.

en kısa zamandaTıp Fakültesinin fiziki ilk adımı olan Morfoloji binasının da müjdesini vereceklerinin altını çizen Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Niğde’mize yapılacak olan tüm projelerin takipçisiyiz ve takipçisi olmaya devam edeceğiz. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

AK Parti Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmesinde şunları belirtti:
“Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ ile birlikte ilimizin yatırım ve projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere bir çalışma toplantısında bir araya geldik.

Tıp Fakültesinin afiliasyon onayı alındığı gibi hastanemiz bünyesinde 400 yataklı ek bina yapılması isteğimiz için de Sayın Bakanımız tarafından talimat verildi.

İlgi ve destekleri için Sayın Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Ziyareti değerlendiren AK Parti Niğde Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erdoğan Özegen ise şöyle konuştu:

“Niğde’mizin projeleri bir bir hayata geçmeye devam ediyor. Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ ile görüşmemizde Niğde Tıp Fakültemizin afiliasyon ve 400 yataklı Hastane projelerinin gerçekleşmesi için gerekli yatırımların müjdesini aldık.

Sayın Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, gerekli talimatları verdi. En kısa zamanda Niğde'miz Tıp Fakültesi hayaline kavuşacaktır. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.”
Editör: TE Bilişim