MHP Bahçeli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çelenkoğlu’nun proje tanıtımı ve seçim irtibat bürosu açılışı dün Bahçeli Kasabası Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

 

Açılışa MHP Niğde Eski Milletvekili Mümin İnan, MHP Niğde İl Başkanı Bayram Güç, MHP Niğde İl Genel Meclis Üyeleri ve adayları, MHP Bor İlçe Başkanı Şefik Çalgın, MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, MHP Bor Belediye Başkan Adayı Fahrettin Özalp, Kemerhisar Belediye Başkan Adayı İzzet Ertan, CHP Bahçeli Belediye Başkan Adayı Erdem Al, partililer ve çok sayıda Bahçeli halkı katıldı.

MHP Genel Başkanı Prof. Dr. Devlet Bahçeli’nin seçin bürosu açılışı için gönderdiği mesaj okundu.

 

DOSTLUK VE KARDEŞLİK KAZANSIN DİYEREK YOLA ÇIKTIK

Bahçeli Niğde’nin en güzel beldesidir bu güzel beldede hizmet etmek benim için kutsal bir görev olacaktır diyerek sözlerine başlayan MHP Bahçeli Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çelenkoğlu; “Hayatım ömrüm hep seçimle geçti. Dostluk ve Kardeşlik kazansın mesajı ile yola çıktığımız bu yolda siz Bahçeli halkına teşekkür ediyorum. Bana inanan ve benle çalışan Belediye Meclis üyelerime ve eşime teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Bahçeli Kasabası’na hizmet etmiş yaşayan ve hayatını kaybeden Belediye Başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Şunu iyi biliniz ki Bahçeli Belediyesinin bir kuruşunu heba etmeyeceğim, o belediyeyi çalmayacağım çaldırtmayacağım. 30 Mart akşamı rakibimi ikiye katlamazsam seçim bana dar gelir” diye konuştu.

Projelerinden de bahseden Çelenkoğlu; “Geçmişteki başkanları karalayarak siyaset yapılamaz, Bahçeli’ye yapılan kanalizasyonu sanki bir şölen gibi anlatıyorlar. Niğde’nin 125 köyü 52 Belde il ve ilçelerinin kanalizasyonu yapıldı. Kızılca ve Çukurkuyu’nun Belediyeleri farklı partiden ve borçlanmadan kanalizasyon yapıldı. Bahçeli bu hizmeti 2,3 milyon TL ile borçlanarak yapıldı. Kapalı sistem sulama KOP Projesi dâhilinde yapılan bir hizmettir belediye ile alakası yok. İnsanları aldatmanın anlamı yok. Şimdilerde Bahçeli köy olacak mı endişesi taşıyoruz. Başkanımız mevcut seçmenlerin kayıtlarını aldırarak insanların oy haklarını elinden alıyor bu günahtır” dedi.

 

OTOBÜS PARASI ÜZERİNDEN SİYASET OLMAZ

Türkiye’nin hiçbir yerinde otobüsle siyaset yapıldığını görmedim diyen Çelenkoğlu; bu siyaset değildir. Niğde 5 lira Bor 4 lira olur diye propaganda yapılması akla fikre aykırıdır. Allahtan korkun diyerek bu siyasetten vaz geçsinler çağrısında bulunarak ben insanlara zülüm yapmaya değil insanların sevgisiyle saygısıyla kucaklaşmaya geliyorum. Benim ne haddime insanlara eziyet etmek zam yapmak. Eski olan iki aracı satıp özürlülerimizinde rahatlıkla kullanacağı iki adet yeni otobüs alacağım dedi.

 

 

KAPIM VE GÖNLÜM HERKESE AÇIK OLACAK

Bahçelide iki okul kaldığına vurgu yapan Çelenkoğlu; “Öğrenciler için sabah, öğle, akşam ücretsiz taşıyacağız, Pelitağacı mevkiine içme suyu deposu yapacağız, Köşk mevkiindeki depoyu klorlayıp daha sağlıklı su içilmesini sağlayacağız, kaldırımları yapacağız, ışıklandırıp, ağaçlandıracağız. Bahçeliyi Niğde’nin en güzel beldesi yapacağım. Bahçeliye kapalı bir sosyal tesis yaptırıp düğün salonu olarak ta kullanacağız. Bahçeli’deki parkımızı yeniden düzenleyip hem düğünlerde kullanılacak bir alan aynı zamanda da çay bahçesi yapacağım. Buranın tuvalet ihtiyacı var oraya tuvalet yaptıracağım. Kasaba içinde bulunan meyve halini Adana Yolu üzerine alarak o alanı da kapalı Pazar yeri yapacağım. Tarım ve hayvancılıkla ilgili projelerimiz var. Eğitimle ilgili olarak Niğde dışında yaşayan varlıklı vatandaşlarımızın memleketlerindeki dar gelirli üniversite öğrencilerine yardım etmeleri için çalışacağım. Kapanan kütüphanemizi yeniden açacağım. Mezarlıklarımızı yeniden düzenleyeceğim ve cenaze arabası eksiğimizi gidereceğim. Kemerhisar Belediye Başkanımızda inşallah kazanır ve biz Bahçeli ve Kemerhisar’la birlikte ortak bir festival gerçekleştireceğiz. Bahçeli’nin turizmini canlandırmak için çaba harcayacağım. Belediye başkanlığını kazandıktan sonra siyasi kimliğimi bir kenara bırakıp kapım ve gönlümü herkese açık olacak. Bahçeli’yi hep birlikte yücelteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

ÜLKEMİZİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ

Açılışta bir konuşma yapan MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, yerel seçimle genel seçimin birbirine karıştırılması gerektiğini söylüyorlar biz böyle düşünmüyoruz diyerek Türkiye Cumhuriyeti devletin adeta bir halı gibi ayaklarımızın altından kaydırılmaya çalışıldığı bu günlerde MHP’sinin mensupları olarak buna dur diyeceğiz. Ayağımızın altından devletimizi kaydırtmayacağız vurgusu yaptı. Çıtırgı “Niğde ile birlikte Bahçeli’yi de kazanacağız ve birlikte yöneteceğiz. Niğdemizi de Sağcısıyla, solcusuyla, cemaatçisiyle ve hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

 

ÇELENKOĞLUNU BAHÇELİNİN ASİL İNSANLARINA EMANET EDİYORUZ

MHP Niğde Eski Milletvekili Mümin İnan, hizmet yolunda gönül veren bütün insanlarımız bir anlamda halkımızın amelesidir, hizmetçisidir diyerek “Bahçeli yıllardır meyveleri ile ilgili çok önemli bir beldedir. Bağınızı budatmak için işi bilene yaptırırsınız değil mi, sizler bu işi ehline vererek yalnız 5 yılınızı değil diğer yıllarını da kurtarmalısınız. Ertuğrul Bey kırk yıllık arkadaşımdır çok yerde birlikte omuz omuza çalıştık. Her zaman maddi yönden gönlü tok biridir. O arkadaşlığa, dostluğa, vefaya ve kardeşliğe önem verir. Bahçeli’de de dostluk ve kardeşlik kazanacak buna inanıyorum. Biz geçmişte hangi partiye oy verirseniz verin bu seçimlerde Ertuğrul Kardeşimize oy vermenizi istiyoruz. Bahçeli Ertuğrul Çelenkoğlu’nu seviyor onu yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz. Bizler 30 mart akşamını bekliyoruz” diye konuştu.

Ertuğrul Çelenkoğlu’nun her zaman yanında olduğunu belirten İnan; “Ülkemizin sonsuza kadar bölünmeden parçalanmadan yaşamasını Cenabı Allahtan diliyorum. Ertuğrul Çelenkoğlu’nuda Bahçeli’nin asil insanlarına emanet ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılış kurdelası hep birlikte ve dualarla yapıldı.

 

Editör: TE Bilişim