Cumhuriyet Güçbirliği adı altında Bağımsız Niğde Milletvekili adayı olan Emin Akyüz Belediye-İş’i ziyaretinde çarpıcı açıklamalarda bulundu
Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Niğde Milletvekili adayı Emin Akyüz Belediye İş Sendikası Niğde Şubesini ziyaret etti. Bağımsız Niğde Milletvekili adayı Emin Akyüz, Ülkemiz için particiliği bir kenara bıraktıklarını belirterek AKP,CHP ve MHP gibi partilerin Amerikan işbirlikçisi olduğunu dolayısı ile bunlara verilecek oyların aynı eksende hizmet vereceğini bunun için Cumhuriyet güçbirliği adı altında ellerini taşın altına koyduklarını belirtti.
İşçilerin üreten sınıf olarak bu ülkenin gerçek sahibi olduklarını ve Kurtuluş savaşında da en ön safta işçi sınıfının olduğunu belirten Akyüz, kamuoyunda bilinenin aksine Cumhuriyet güç birliği Bağımsız adaylarının yüzde 10 barajından dolayı değil, Cumhuriyet için, Atatürk için bütün Ulusun Bağımsız Ülke hassasiyeti olan adaylar üzerinde birleşmesi için Bağımsız olarak aday olduklarını söyledi. Akyüz Açıklamalarına şöyle devam etti; Bazı dostlarımız sizin Bağımsız aday olmanız bize zarar verecek diyorlar, biz vatan mücadelesi veriyoruz, vatanın toprakları hep yabancıların elinde Niğde’de bile bunu rahat görebiliyorsunuz. Belediye işçisi bu memleketin en önemli sınıfıdır, Belediye İşçisi olmazsa sokaklar pislikten kokar, biz her zaman Belediye işçisinin yanındayız. İşçi sınıfının gerçek destekçisi, dostu biziz bundan dolayı işçi sınıfından destek bekliyor bütün emekçi kardeşlerime saygılar sunuyorum.
Bağımsız Milletvekili adayı ile birlikte ziyarette hazır bulunan Aydınlık Gazetesi Niğde Temsilcisi Hüseyin Gökalp; ”60 yıldır NATO ekseninde Ülkemizde ipler dokunuldu, Bunun işbirlikçisinin adı bazen CHP, Bazen DP, bazen MHP oldu. Şimdide AKP üzerinden sistem çalışmaktadır. Silah kullanma tekeli devletin elindedir, bireyler olarak silahla mücadele edemeyiz. Bu yanlış metottur. Belediye-İş Sendikası kendi işkolunda tek Sendika olmalıdır. İşçi yönetim dede söz sahibi olmalıdır ‘’Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye İş Sendikası Niğde şube Başkanı Şaban Özkaymak TBMM’de çok sesliliğin olmasının milletimize fayda sağlayacağını, baskı altına alınarak dışarıya yansımayan fikirlerin tehlikeli olacağını ve hiç kimsenin fikirlerinden korkulmaması gerektiğini bu yüzden TBMM’de her kesimin temsil edilmesi gerektiğini söyledi.
Ziyaret esnasında Ulusal Kanal Temsilcisi Cem Yıldırım, Belediye İş Sendikası Niğde Şube yönetim Kurulu üyeleri ve İşyeri temsilcileri hazır bulundular.
 



Editör: TE Bilişim