AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Aytekin Gürer, “Niğde sürekli göç veriyor. Benim ilkemse göç veren değil, göç alan bir şehri ortaya çıkarmaktır” dedi.
 
 12 Haziran’da gerçekleşecek seçimler için AK Parti’den aday adayı olan Aytekin Gürer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Niğde’nin sürekli göç verdiğini, sanayisinin gelişmediğini vurgulayan Gürer, önümüzdeki günlerde bu göçün önüne geçecek projeleri halka açıklayacağını ifade etti.
 
         Gürer açıklamasında “AK Parti iktidarlığı ile Türkiye kalkınmayı başarmıştır. Niğde ise bu kalkınmanın biraz gerisindedir. Bu eksikliği tespit ederek gerek kamusal, gerekse özel sektör yatırımlarının bir an önce özel teşviklerle desteklenerek Niğde’nin kalkınması sağlanması gerekmektedir. Şu an ki durumda Niğdeli gençlerimiz, memleketimizde durmamaktadır. Haklı nedenleri iktisadi tercihleridir. Bizim hedefimizse Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Niğde’yi bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek proje ve desteklerin sağlanmasıdır” dedi.
 
Aytekin Gürer, çalışmaları hakkında bilgi vererek; “Niğde’de bütün köy ve kasabalarını ziyaret ediyorum. Süreç içerisinde daha da görüşeceğim insanlar var. Niğde’nin sorununu biliyorum ve bunu çözmek için halkımızı iyi dinlemek gerek. Gece gündüz demeden arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir efor sarf ederek görüşmelerimiz belli bir noktaya gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim