Aytekin Gürer, Ak Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı. Geçtiğimiz gün ATO’da bulunduğu İç Ticaret İhtisas Komisyon Başkanlığı görevinden istifa eden Gürer, dün Ak Parti il binasında düzenlenen programda Milletvekilliği Genel Seçimleri için Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.
 
Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ak Parti İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan ve partililerin katıldığı programda Gürer, “Bugün burada bulunuşumuzun amacı, kuruluşundan günümüze değişik kadrolarında 2002 Genel Seçimleri Çankaya İlçe Başkanı-2007 Genel Seçimleri Ankara İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldığım ülkemizi modern, demokrat ve sosyal devlet anlayışının hakim olduğu aydınlık Türkiye’ye ulaştıran Ak Parti’den, Niğde Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamaktır” dedi.
 
İSTİHDAM ALANLARININ OLUŞTURULDUĞU
BİR NİĞDE HEDEFLİYORUM
     
Niğde’ye hizmet ülkeye hizmet anlayışıyla yoluna devam etmeyi hedeflediğini dile getiren Gürer, “ Niğde’de yaşıyor olmak, sadece ikamet etmek anlamını taşımıyor. Niğde’nin Ekonomik, Sosyal ve Kültürel sorunlarının hepsine vakıf olmayı gerektiriyor. Şehrimizin sorunlarının bütününü damarlarımda akan kan kadar hissediyor ve biliyorum.
 
Gerek akademik kariyerim, gerek Ankara Ticaret Odası’nda 15 seneye yakın süredir Meclis Üyesi ve İç Ticaret İhtisas Komisyon Başkanı olarak, gerekse iş adamı kimliğimle edindiğim tecrübelerden yola çıkıp Niğde’mizin ekonomik ve iktisadi gelişimini sentezleyerek, sanayi yatırımlarının yapıldığı ve yeni istihdam alanlarının oluşturulduğu, bir Niğde hedeflemekteyim. Partimin 2023 Türkiye’si için hedeflediği stratejik planlamaya paralel, 2023 Niğde’si için planlamalarımı ve projelerimi gelecek günlerde sizlerle tekrar paylaşacağım. İnşallah bu süreç Niğde’miz ve Partimiz için hayırlara vesile olur” dedi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilişim